Moje léto s Pulse Dive - 1 test v Spanielsku na plazi a v mori - Marbella

Zdravim vsetkych Lovcov pokladov, tak po rokoch obdivovania detektorakov som si konecne jeden kupil. Nieje velky ale na zaciatok dufam bude stacit. Ide o Nokta|Makro PulseDive a chystam sa ho vyskusat v Spanielsku vo vode. Bude vo velkom kufry tak dufam ze na letisku bude klud. Nebudem hladat nikde iba vo vode pripadne pri lehatku. Myslim ze z toho by som nemal mat problem.

Som uplny zaciatocnik takze to bolo naozaj zaujimave. Detektor bol vo velkom kufry tak na letisku z Wiedne do Spanielska uplne bez problemou, tak isto pri spiatocnej ceste. Chcel som skusit hladanie v mori ale vlny boli prilis silne a studene. Nasiel som dva klince :D a ked aj bol dalsi signal tak ma kazda vlna hodila tak daleko ze uz som signal zase nenasiel. Tak som skusil na plazi. Vecer tam bol klud. Detektor je naozaj kratky takze iba tak na skusku pri lehatkach kde som nasiel celkovo asi 1,50 Eur. Hladal som po dohode so strazcom plaze ktory s tym nemal ziadny problem. Bolo to moje prve hladanie a necakal som ziadne zazraky. Hlavne je sa nevzdavat a tesim sa na dalsiu akciu. Som vo Viedni a tu je voda kludna a ziadne vlny. Tak pravdepodobne dnes vyrazim na nejake jazero pripadne k dunaju a budem skusat dalej. Pekny den! Martin

Vybava
Vybava
Plaz
Plaz
6 Stimmen
6 Stimmen

Kommentare

Ať se ti daří ;-)

Dík, hladal som v jazere aj teraz cez Weekend. Zase ca. 2,50 Eur. + nejake to zelezo :)
V sobotu sa chystam na kamenny mur kde by teoreticky tiez mohlo nieco byt…
;-)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben