🕸️ Nad kukaččím hnízdem. 🐦

Zdar borci. Během posledních pár týdnů se mi podařilo nalézt a dostat pár předmětů, které pamatují peklo na zemi. A proto mě napadlo, že udělám pár fotek těchto předmětů po hromadě a třeba se to bude někomu líbit. Jsou tam i věci, který si myslím, že už se fakt nevidí a ještě v tak krásném stavu.. Tak ať se líbí a za kvalitu fotek se omlouvam,mam starý mobil. Jo a hlavně - tohle neslouží k propagaci ničeho. Pouze sběratelský koutek🙂🍺

Tady je tedy malá rekapitulace mých úlovků. 

Začalo to neskutečně. Krasavici včetně ss Prinz Eugen.
Začalo to neskutečně. Krasavici včetně ss Prinz Eugen.
A už se to sype. Zlatý vyklízečky!
A už se to sype. Zlatý vyklízečky!
Troška detailů
Troška detailů
Lvi žerou první 😁
Lvi žerou první 😁
Tu sponu jsem si zamiloval
Tu sponu jsem si zamiloval
18 Stimmen
18 Stimmen
unbekannt
1237 10

Kommentare

Pěkný to máš :-D

Tvrdý porno :-O :-D ;-)

:-D :-Dkdybych byl válkař,tak mě vezou do blázince a kdybych byl nácek,tak asi na krchov :-D :-Dheslo k bance v Curychu tam nebylo?To by byl teprv gól :-D :-Djinak velice hodnotná sbírka ;-) :-)

Válkař nejsem. Asi nejvíc mě vytáčí, jak je ten zinek beznadějně sežranej. I když najdeš nějakou hauptrefu, všechno je to rozpadlý a hnusný. Ovšem v týhle kvalitě je to úplně jiný kafíčko, to jsem válkař až po uši! Krásná kolekce! :-)

Kvasak... Hesla se ti zachtělo :-D
Tak tedy
Otto Bismarck rytíř síly
pilně kráčí k svému cíli.
Hvězdy, žezlo, kříž si složí,
bez Viléma, jménem Božím..."


Velká pecka 😲👍😉

Si děláš kozy... Supéééééér...

Krásná sbírka 👍😃 gratuluji 👍

Ty nám dáváš chlape :,-( to je naprostý luxus o:-) gratuluji, tohle je sen jen mít v ruce.. natož pak ve sbírce... Gratuluji a těším se na další tvé kousky i když se to ve mě pere jestli závidět nebo gratulovat ... :-D tohle je opravdu paráda, jako ostatně drtivá většina tvých příspěvků 8-) gratuluji

Pecka kousky ;-) Tyo, na to se dá ještě někde narazit? Pěkné to máš ;-)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben