Nechápu,jak to někdo může naložit....

.... a posléze vyhodit do sběru :-(

Jedu včera z garáže na kole domů a koukám,jaká obrovská fronta u sběrného dvora. :-O Auta s plnýma vozíkama. Projíždím pohledem co lidičky vyhazují a čeho se zbavují :-D ....no tomu se říká profesionální deformace.Najednou brzda a jako bych dostal kladivem do hlavy a zastavil na místě.Jak v kreslených seriálech pro děti tom a jerry. :-D :-D Pán se chtěl zbavit tohohle. :-O Ještě že jsem jel okolo....no už je v garáži krasavec .Josef Hándl Štěpánov.AŤ to pípá DM. PS:na doplnění posílám ještě pár zachráněných věciček
13 Stimmen
13 Stimmen

Kommentare

Ten poslední je koupenej,to mě uteklo.Měl tam být jiný ze sběrného dvora,tak příště

nádhernej kousek,taky se mi jich už pár podařilo vyhrabat z hromady šrotu ale ne v takovémto stavu ;-) 8-)

Na tom kole je pěkný ten znak. Mozna to byla maloseriovka, ale jinak staré kolo, každý není vydřený ze starého kola. Měli jsme dvě a dokonce jedno po renovaci a také skončili na srotisti. Také si je někdo vzal, někdo, komu k něčemu jsou, já to nejsem. Budeš ho mít v garáži a tím to také skončí. Časem ho budeš jenom strkat sem tam, poněvadž bude zavazet.

To kolo je opravdu luxusní :-O

;-)kolo parádní,měl jsem z něj štítek,ale čenžl sem ho za Šternbersej artefakt.(pohlednici) :-)

Kolo krásný

Ačkoliv miluju starou veteš a to kolo je moc pěkný, Karamelka má bohužel pravdu.
Existují v tomto případě dvě možnosti. Za prvé: jsi retro-cyklo nadšenec a kolo využiješ nebo za druhé: prodáš ho retro-cyklo nadšenci a ten kolo využije. Jinak to dopadne tak, jak napsal Karamelka.

Nicméně, já bych ho tam taky nenechal :-D

Asi bych ho tam taky nenechal...... Nadruhou stranu bych se ovšem nerad dostal do novin jako občas ti blázni co zaplní celý byt krámy a chodí jen tunely v tom :-D
Hranice je tenká :-D

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben