není bahnění jako bahnění

rybník

Dnes jsem vyrazil na nedaleký rybník kde jsem si v minulostí zkusil máchat detíkem pod vodou(nic moc) Věděl jsem že už je po výlovu,tak jsem vzal broďáky a šel na to.Tento rybník byl kdysi v hodně dávné minulosti vysušen a poté na jeho místě postavena vesnice která se nyní nachází pod jeho hladinou.V šedesátých letech minulého století byl tento rybník opět obnoven.Nedalo se tedy čekat že budu tahat prsteny a stříbrňáky jako kolegové Wladyslav nebo 444lupa :-)) Šlo mi tedy zase o jednu novou zkušenost a věřte že brodění se po kolena v blátě má taky něco do sebe a po dvou hodinách jsem toho měl opravdu plné kecky(broďáky) :-) Nakonec tedy podle očekávání padlo pár soc.mincí,dvoje brýle,plomby,trhačka a pěkný prsten,bohužel pouze z chirurgické oceli
kompletní sbírka
kompletní sbírka
8 Stimmen
8 Stimmen

Kommentare

No však něco padlo tak palec si zasloužíš ;-)

jj díky medis,ona to fakt není prdel a to jsem včera koukal na Krále Šumavy :-D nejhorší na tom je že jsem byl zasranej jak prase,všechno od smrdutého černého bahna :-D :-D ale až přituhne tak tam ještě vyrazím 8-)

Ten prstýnek je pěknej. Já bych byl spokojenej !! :-)

Emersonskej-tak já byl určitě spokojenej když nečekáš na zázraky :-) ten prsten byl dobrej a neřešim že nebyl zlatej nebo stříbrnej :-.))

Loner: Však jo - já si něco podobného - tj. hledání na vypuštěné přehradě zkusil tuším někdy přede dvěma lety. Bylo z toho tehdy 8 prstýnků, ale nic cenného. Samý pouťový šmuk. Ale i tak jsem byl spokojený, jak blecha !! :-D

www.lovecpokladu.cz/klub/a/letosni-podzimni-prstynkobrani-18083

teď jsem na to koukal-pěkný úlovky :-) a ten masivní dost podobný 8-)

Kujíííí :-D :-D :-D

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben