Nová funkce ME800.

Zcela náhodou jsem objevil novou funkci u detektoru Minelab Equinox 800.

Za ukrutného větru, bičován ledovým dešťem, jsem testoval svojí ME800. Chtěl jsem odhalit, proč se v určitých místech detektor "zblázní" a nejde zklidnit. A dnes jsem pravého pachatele odhalil. Je to mobilem a i když byl v režimu "letadlo", tak dokázal detektor v dohledu stožáru mobilního operátora pobláznit.

A ta nová funkce?   Láká bažantí - koroptví kohoutky. Běhal neustále kolem a pořád něco brumlal. Nakonec jsem mu zdrhnul přes pole, netuše, že o cca 500 metrů dál přilákám dalšího.

Nakonec jsem zapnul sluchátka a byl klid. Už žádné námluvy. 

Krasavec
Krasavec
3 Stimmen
3 Stimmen
unbekannt
1303 18

Kommentare

;-)ten někomu zdrhnul ze zahrady,tenhle je nějakej kousek s ciziny.Kdyby si měl u sebe trochu zrna,tak by asi i přišel.Bude na lidi zvyklej,že ho krmí. :-)

To by byl vývar, jedna báseň, ale má krásné peří, tak by ho bylo škoda sežrat 👍😋

Tak bažantí nebo koroptví?
Já vidím pouze bažanta královského, jehož původní domovinou je Čínská lidová republika.

Ještě aby to tak byla Čínská spolková demokratická republika. ČSDR 😁

To nevím kde je.

Měl jsi napsat , že domovinou tohoto národního ptáka je Asie,🤷‍♂️ já už slovo Čína ,nemůžu ani slyšet a zkazilo mě to chuť na lahodný bažanti vývar😁 Ty mě vůbec nerozumíš ☝😄

:-D :-Dtakže dnes už nejezdš ani na Vyso-čínu :-D

Née☝😄

Cemente-hezký peří možná má ale na to se nehraje.Brambora,okurka,hruška může mít taky hezkou slupku a taky ji sež.... teda sníš.Já se teda přiznám že i ty srnky/srnci,prasátka,ovce měli krásný oči.Ale jak to jde sníst jdou city stranou(nejsem 100%)kytkožrout)Tenhle by staženej(ano bažanty stahuju)chutnal jako náš :-Dto jsi nikdy neměl vietnamské prase?mňam.Naštěstí nemám velikej hlad zrovna jsem dojedl tatarák :-DJinak já furt chodím se sluchátkama a tak mě bažanti,koroptve i zajíci utíkají až když jsem pár metrů od nich.No tak děkuji za radu LP.2059.Do kapsy hodím hrst zrní,lopatku na poslední facku mám a i tu rybičku v kapse vždy nosím ;-)

😄👍No a mobil zabalit do alobalu a místo zrní, rýži ☝👍a nebo oboje 👍

Mobil nosím pod čepicí(v dnešní době samozřejmě z alobalu to dá rozum).Ale to že bych tuhle asijskou potvoru nenalakal na pšenici mě ani nenapadlo o:-)Je fajn že se tu najde pořád někdo kdo dokáže dobře poradit :-DJo ještě to tu ty starší(datum registrace zde) nevzdali a to je dobře ;-)

Céma - Asie je příliš široký pojem ;-)

Jářku..., alespoň budou mít naše krásné, české lišky co žrát :-)
I tobě mnoho zdaru.

No jo,z brambůrkama,jo jo. :-D

to nebude mobilem, nereaguje ten nox na kovy v těle po očkování?? :-D :-D

lukegoss-tak to já nevím.Já mám očkování snad proti všemu i tropickým nemocím.Noxe mám po dání telefonu do režimu letadlo klidného.Nemám tedy to očkování s čipem proti kovidu.Jediný co mi občas vadí je při dohledávání až když odložím detektor a pokleknu ta čepice z alobalu.Ta noxe trochu ruší :-D

:-D :-Ddo terénu musíš nosit hladkou a ne ve tvaru labutě :-D :-Dten zobák se pak dostává do hledacího pole :-D

:-D :-D :-D ste mě zase pobavili kucí 😊🤣🤣🤣

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben