Podsvětí

Legendy bohů a vampýři

Říká se, že odpradávna lidí věří na vampirismus a ďábla. Ne jednou se takový upír našel v hrobě, když se mu pak dodatečně kapitulovala hlava. Mám rád archeologii a ještě víc mystiku. Zdraví Marťas. 

2 Stimmen
2 Stimmen

Kommentare

Kámo, nevím co smažíš, ale nenazrál čas na detox? :-D :-D

Pokud se mu dodatečně kapitulovala hlava, tak se asi vzdala pozdě.
Zřejmě máš na mysli dekapitaci ( oddělení hlavy od těla). ;-)

Fuj to sem se lekl :-D :-D :-D
Marťásku, nedávej sem ty strašidla tak pozdě večer. :-D :-) ;-)

Ááááá , to už zase rostou lisohlávky ?? Jinak si to totiž neumím vysvětlit , a kapitulace hlavy , za to máš bludišťáka(zlatého).

Už to sem nedávej, já se bojim :-D :-D :-D

To je to úžasné plátno s číslovkou 100? A kde je Martasku slíbený potočák?
To jsem ale fakt zklamán :,-(

Na webech přátel akvabel, sběratelů použitých párátek, dudáků a třeba radioamatérů by tvoje příspěvky udělaly stejnou parádu, nechceš to zkusit, ty kapitulante?

Jeee ahoj Newte kamaráde :-D :-D , už jsrm si říkal že to tu přejdeš 😁😁😁

Není to ten stý. Mám teď rozdělané tři obrazy a moc málo času. Tenhle bude nakonec boží taky.

Tak to je pozitivní informace.

Ahoj kolego, přešel bych, ale když patlal používá tak suterénně cizí termity, cítě se zřejmě v dobré konvici, takže přehlédl, že to může skončit trapným fiakrem... Neodolal jsem :-)

Namore, bude boží jako všechny ostatní :-D :-D :-D

No nevím, já bych to tak pozitivně neviděl. V nejbliží době nás čekají ještě minimálně 3 díla.

‚Pán Bůh s námi, a zlé pryč‘ :-D :-D

Pokud hlava kapituluje je to správný termín.Sorry jako. Tak je to myšleno.

Pak je vše v pořádku. A při troše štěstí můžeme najít i vřeckovýtrusný kaziroh havraní na bodlinách mrtvého ježka :-D :-D

"když se mu pak dodatečně kapitulovala hlava".

Ne, takhle to opravdu myšleno nebylo. Ono by to totiž potom dávalo smysl ještě menší. Moc ti nejde přiznat pravdu, co? :-/

Newt - jak ta bude potočák, tak bude boží :-D Ahoj Milane.

Mistře Martásku, popravdě trochu tápu v interpretaci díla - ten ošklivej pán má alobalovou čepici - tam je to ještě jasný, ale koho ovládá tím ovladačem? To má místo postroje? Ty kobyly jsou bezdrátový? :-O

To je zase kvalitní mazec :-O Kapituluju :-D :-D

Mám teď moc povinnosti. Takže nemám čas teď existovat téměř v ničem. Ale jelikož existuji aspoň trochu, tak jsem uvedl mezi obraz budoucího historizujícího díla: Upisuji se ďáblu, kníže Vlad.

Ta bezmezná víra, že tě někdo žere, je fascinující.
Neuvěřitelná neschopnost pochopit, že jsi jen kašpárkovská vděčná výplň klubu ovšem taky... ;-)
Super, jen tak dál :-D.

Náhodou, po Tvrdíkově dvouměsíční šikaně (on je, ne oni jeho) jsem na LP několikrát četl :
ZLATEJ MARTASEK :-D

Ty kobyly jsou náhodou hodně dobrý.
Já už zkoušel namalovat kobylu několikrát a naprosto hrozný. On umí ale ten styl..., ten styl :,-(

Dal jsem palec. Mne se to libi. Trochu v tom vidim Planetu opic🐒👍

Trochu upřesním budoucnost tohoto obrazu. Každý jistě zná tzv.napichovace Vlada přezdívaného Dracula. Obraz je velký 2m. Bude se tam odehrávat velká bitva s Turky, kteří budou naráženi na kůl. V pozadí bude hrad Draculi a knize Vlad poletí jako Dracula na dvouhlavem draku nad celou scenérii, kde bude naraženo na kůl tisíce lidí. Jelikož se upsal ďáblu bude se jednat o obraz z podsvětí.

Ty kobyly fakt maj něco do sebe, pověsil bych si jenom je. Martásku, nevyřízl bys mi je? :-)

Tak se ti zo pěkně plete , Vlad III. Byl synem valašského knížete Vlada II. z rodu Drăculești , takže Dracul bylo oficiální jméno . Přezdívku měl Tepes (napichovač). Během svého života se Vlad III. v latinských dokumentech podepisoval jako Wladislaus Dragwlya, vaivoda partium Transalpinarum. A hrad určitě nebyl Draculi ale byl to hrad Bran.

Jejda plně souhlasím. Akorát se mi nechtělo vypisovat vše každý si bližší podrobnosti o tom co byl tenhle vrah masový zač najde na Wikipedii třeba. Však proto je to taky věčně umělecké téma nejen ve filmovém průmyslu. Až bude položen celý koncept obrazu v akrylu, přejde cca 7- 10ti vrstvami olejomalbou a vznikne tam řada efektu a krajiny včetně bojů a hrad. Ty kobyly poleti ve vzduchu jako dvouhlavý drak takže ještě dostanou i tělo a Dracula budu mít obličej jiný podle dobových plastik. Mám to tam jako provizorium aby obraz na mě už koukal. Dracula bude mít v druhé ruce dlouhý meč a na něm napichnute dvě hlavy.

:-D :-D :-D

Martasek - a až to bude hotové, vyřízneš pak ty kobylky pro Hogo-fogo?

Já vím, pitomá otázka :-D :-D

Mazec.
Buď to chce silnější prášky, nebo slabší houbičky.

Koncept je vcelku jasný. Teď by tam chtělo ještě nějak zakomponovat toho pstruha :-D :-D :-D
V tom akvakrylu se mu bude dobře plavat :-D

Přesně Obi.
A když vidím, jak krásně a barevně mistr ztvárnil ty kobylky, tak takový potočák ve výskoku s rudořitkou v koutku, to bude zážitek.

Říčku pěkně čistou, tmavé kamenité dno a světle zelenou jarní vegetaci kolem. Jedna ta kobyla by mohla mít v hubě trávu, jako že jsou na pastvě a v pozadí by mohl mistr přimáznout jednu krávu nebo kozu.
:-D ;-)

Pojal bych to trochu psychedelicky a toho pstruha ladil do fialova, aby tam koncepčně zapadl. Bude to nepatrně odkazovat na 60tá léta minulého století a uživatele lsd :-D

Fialovou nééé, to mi z něj udělá duháka. Nepůvodní, dovezený druh :,-( ;-)

Pokud bych měl dělat rybu na plátně, tak asi ve smyslu ryba smrdí od hlavy. Věnoval bych tento obraz civilizaci. Vzadu jaderná bomba, rozsypane peníze s lidské stíny na zdech. Lidi mají řešit klimatické změny, ne obohacování na planetě, ktera jim nepatří.

Žádný takový, toho pstruha si mě slíbil :-)

Na takto vybrané téma musí být zvolena nějaká hloubková ryba. Radioaktivní sumec to bude to pravé. Pstruh musí jít v tomto případě nezbytně stranou. Na oltář výtvarné můzy je nutno přinášet oběti :-D

Ale mohl by namalovat zeleno-modrou vodu. Martasek by ji bral jako radioaktivní a já jako říčku řekněme v Slovinsku.

Vlk by se nažral a koza by vostala celá 8-)

No uvidíme co na to řekne mistr. :-)

Ať si říká co chce.
Jak tam nebude potočák, tak je u mě mrtvej Homolka ;-)

:-D :-D :-D

Mistře, mázni někam toho pstruha, nebo s Romanem nevydržíme :-D

:-D :-D 8-)

Já se z toho poseru 😂😂😂

Měl jsem kamaráda čo smažil různý pochoutky a rád to kombinoval a ten když se pustil do maleb to bylo něco úžasnýho,hlavně malby ve 3D jednou jsem k němu přišel a celej byt měl jako vesmír,to bylo něco neskutečnýho a říká je tu blbě vidět musím to předělat 😂 přijdu za týden a na zdech komix Válka s mloky 🤣 ale fakt úžasný,ten démon pomaloval i žaluzie 😂 minulý rok umřel bylo mu 38 jako mě, životní styl ho dohnal🙄 a to byl pro mě umělec 👍🏻 tak Marťásku neber to svinstvo 🤟🏻

Rozik - Martasek nebere, on to tak prostě cítí.
Je to inteligentní člověk, který ve středním věku studuje vysokou školu. Je velice citlivý a má rád zvířata (pes, kůň, pterodaktyl apod.)

Martasek je legenda klubu LP.
Jeho stopa Lovcem pokladů je hluboká, nesmazatelná a nezapomenutelná. Téměř vždy je nad věcí, provokace a urážky snáší s ledovým klidem. Je to vyrovnaný člověk a já jsem rád, že tu je.

..................................
Jestli ani po tomhle chvalozpěvu nebude na tom plátně potočák jak poleno, tak teda už nevím.
:-P :-D :-D

Namor - :-D :-D :-D ale vlastně máš pravdu, je to hodný člověk se zvláštně bujnou fantazií... 😊

Je to tak, Martasek je nekonfliktní člověk. Newt by mě tedy opravil, kdysi se spolu lehce chytli :-)

No..., ty jeho obrazy nejsou žádná hitparáda ale třeba tomu jen nerozumíme.
Henri de Toulouse-Lautrec napsal: Kdybych nebyl malířem, bych byl lékařem - chirurgem.

Zaplať pán bůh, že si Martasek vybral místo skalpelu štětce a barvy :-P

A kdyby si místo barev a štětce vybral detektor, bylo by to ještě lepší. Páč nálezy měl opravdu slušné. Ale on to hodí pacholek do kouta a produkuje tyhle mazanice. :-)

Sklony ke „kumštu“ u mistra datujeme od r. 2015.
V tomto roce vznikl jedinečný a legendární Barbar - lovec hlav. Tohle dílo mistr použil ve svých příspěvcích opakovaně.
Barbar rozhodně vstoupí jednou do síně slávy LP, kde bude stát u zdi vedle Markovo Troye X.

Kluci furt je to lepší než ty Picasovy mazanice... Ty nechápu vubec...😁

Podřezáváte si chlapci pod sebou větev. Až uvidím v menu webu místo "Klub lovců pokladů" popisek "Martaskův klub", teprve pak uznám, že jste vyhráli. Ale bude to vítězství Pyrrhy, dříve Pyrrhovo vítězství. :-D :-D :-D

Já bych netroškařil......
Před časem byl na hlavní straně pod logem LP Luger. Teď tam je železný kříž a mince. Evoluční vývojem tam musí jednoznačně být Marťáskův akvatramín :-D

Moje specializace je cílená a mému duchu zřejmá. Znalosti je třeba z jedné strany a z druhé vymačkat ze sebe pak ducha pocitu, barev a hlíny. Co vlastně plánují. Především se stát jednou dobrým Kunst historikem. Dracula mi otevře prostor k platnum přes dva metry a pak mě čeká Obraz: 27 českých pánů, další Mistr Jan Hus, Jan Žižka - děti moje Hrr na ně!
Velký sprostý obraz z názvem: Markýz De Sade a jeho píči, a sousoší Hrobka císaře Čingistchána. To plánují po studiích.

Prozatím musím dělat na 4rech nových obrazech, jelikož schnou jednotlivé vrstvy a sice: Upisuji se Ďáblu - knize Vlad; Není kam utéct (Mesolit); Největší francouzský vyprávěč Alexandr Dumas a jantarová komnata; Rozdíl mezi opičí a ženskou - evoluce žen.

Markýz de sade a jeho ..., na to se moc těším.

Martasku, já v tebe a v tvé „umění“ začínám věřit. Jsi člověk, který si jde tvrdě za svým a své sny si hodlá splnit za každou cenu. Žádné zbytečné blábolení okolo a v letech, kdy většina mužské populace soustřeďuje svoji energii pouze na pivo z lednice, fotbal v televizi a pornostránky, jsi se „vrhnul“ na vysokoškolské studium historie.

Já se tvé tvorbě směji, to přiznávám.
Omluvou mi budiž nevědomost a řekněme sklon ke klasickému druhu umění. Co však obdivuji, je tvoje nadšení, píle a odhodlání splnit si své vize. Beze srandy.

Ať se ti tvoje sny splní.
A až se budu u dalšího tvého díla zase pochechtávat, přejdi to se svým nadhledem.
Neb jak je psáno v bibli - Nevědomost hříchu nečiní.

Já přijdu 😁👍🏻

Zdravím. Až dokončím ty co jsou rozdělané, tak výstavu plánuji. Jsem ale již a řadu obrázků chudší, neboť se již prodali a pár jsem jich dal. Takže spíš hodně práce předemnou teď.

Přijedem všichni. Marťásku, jestli tam Romanovi někde toho pstruha nezvěčníš, tak si beru s sebou tempery a v nestřeženém okamžiku ho na nějaké plátno máznu. :-D

A to si raději pepřej vidět, páč mám styl pětiletého dítěte :-)

OBI, v tom binci to stejně nikdo nerozpozná :-D

:-D :-D :-D

Newton - měl si pravdu Milane, slušnost je pro Martaska neznámé slovo.
Já mu tady mažu med kolem huby, chválím jeho vzdělávací aktivity a on není schopen ani napsat: děkuji ti namore, napsal jsi to krásně a od srdíčka a toho pstruha ti namaluji přes celý levý dolní roh.

Martásku, zklamal jsi mě.

Samozřejmě děkuji!.

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben