Postovni znamky

Sbirka znamek

Ahoj, dostala se mi do rukou sbirka postovnich znamek (nejsem majitel) a napadlo me, ze se podelim alespon o fotky, protoze se urcite najde nekdo komu to udela radost. Kdyby se tady nasel nejaky sberatel ktery tomu rozumi a dokazal by to nacenit tak budu rad. Pripadne detailni fotky neni problem poslat. Diky a hezky den. Zachvilku vyrazim do lesa :-). ... Dalsi varka fotek bude bohuzel v druhem prispevku
2 Stimmen
2 Stimmen

Kommentare

To sis asi spletl web ! :-/

Vim ze to sem uplne nepatri ale mezi nami hledaci je urcite I dost sberatelu znamek kteri se radi podivaji. Navic je to z pudy a podobnych prispevku je tu vic. Jestli je to problem tak to muze admin odstranit

V ničem,je to mnohem lepší ;-)

Mě to neva. Mám na půdě taky hezkou sbírku po taťkovi, sbíral hlavně zahraniční, je tam i nějaká Afrika atp... zkusím nafotit nějaké zajímavé kousky. Mnohé mají krásné zpracování. :-)

Také mám sbírku starých známek a rád se podívám, ale o to nejde. Mě vadí to, že to tady chceš nacenit. Proto jsem napsal, co jsem napsal. Bohužel, je to můj problém. Ale asi to je jedno.

Slovan jo už chápu, to tady opravdu nemá moc co dělat...

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben