Proroci a věštci - nejslavnější kletby a proroctví

Nostradamův infarkt

Baba Vanga, Sibyla, spici prorok Edgar, Nostradamus a jiní bohem vyvoleni proroci, šamani a věštci. Tito lidé jsou neoddělitelnou součástí historických postav, dějin a božím vztyčeným prstem pro jednotlivce i celé lidstvo,  co se stane když. Tyto okultni a paranormalni vědy, se kterými si moderní společnost stále nevi rady pouze prijama a pomeruje skutečnosti, co bylo vyrceno a co se stane. Ufo, tajemne archeologicke nalezy z Mexika, nejen samanstvi, které provází lidstvo odjakživa. Uctívání bohů a přírody. Tisíce knih od badatelů, skutečné záznamy a praktiky, které nikdo nechápe - jak je to jen mozne. Vyvoleni bohem promlouvají a představují skrytou tvář světa pro nás živé.  Civilizace a spolecnost co se nikdy nepouci od lidí, kteří promlouvaji ze sveta primeho stvoreni. Nostradame, at tve verse a poselství svetu darem z tvého života budiž. Martas.

4 Stimmen
4 Stimmen

Kommentare

Ten pár vlevo u okna na podstavci tančí či kopuluje?

Spravne.

A jenom viděl? Nebo jste společně dokopulovali to seno?

Tohle bych chtěl mít jednou na zdi, pravý obraz od marťáska by byl ozdobou hledačské místnosti s nálezy....... Snad jednou...... ;-)

Můžeš ho mít v kopii. Obraz jsem dělal půl roku starou mistrovskou olejovou technikou. Bohužel originály moc nerozdavam.

Martasek, to chápu... Mně se nejvíce zamlouval sněžný muž otzi 👍

Tak toho to můžu dát to je originál za symbolickou částku ze jsme všichni hledači.

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben