Rozlučka s Ečkem

Tak dnes poslední hledání s Equinoxem. Ráno jede expresním kurýrem směr NSR... no loučil jsem se těžko...

Díky Janě, která našla možnost jak odeslat detektor až v pondělí, jsem si ještě dnes mohl s Ečkem zahledat. Počasí doslova dokonalé a tak jsme s Pilotem, Angličanem a Zipsym testli jednu Křemovu lokalitu.

Bohužel, pole bylo vzaté hodně na hrubo a tak jsme asi po dvou hodnách tohle políčko vzdali. Pilot ještě šlohnul Zipsymu řízek a Angličanovy banán a kluci jeli někam zpět na Ústí. My se vydali na Panenský Týnec. K téhle vesničce mám osobní vztah, moje kamarádka tam dělal mozaiku v místní kaply a tak jsem to chtěl Pilotovi ukázat. Bohužel do kapličky se nedalo dostat a tak viděl něco málo přez umatlané sklo.... Když už se nedá podívat do kaple ani v neděli, je něco špatně. No nic, mrkli jsme na rozestavěný gotický chrám a vydali se hledat nějaké políčko, kde by jsme ještě trochu zahledali.

Kousek za městem jsme našli jednu sklizenou kukuřici a tak jsme se prošli. Oba jsme dali pár koleček, ale na Agečka 2:1 pro Bohemku... což znamá pro mě. Spartě to dneska evidentně nepadalo :). Každopádně jsem rád, že jsem Ečko stačil postříbřit, bylo by mi líto, kdyby detektor letěl zpět do Australie a nevěděl co se tady kope. :)

Grešlička - první Ag s Ečkem
Grešlička - první Ag s Ečkem
PT
PT
PT
PT
11 Stimmen
11 Stimmen

Kommentare

Tak to gratuluji, že se počasí i hledání zadařilo. Jakou jste měl cívku?

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben