S detektorem do Tunisu

Nokta Makro Pulse dive a Tunis

Podělím se s vámi a mou zkušenost s hledáním u moře. Konkrétně v Tunisu. Snažil jsem se najít nějakou dobrou radu o tom jestli a jak si vzít detík do Tunisu, ale nic moc.

 

Volil jsem malou Noktu pulse dive a šnorchl. Detík je na dvě části. Baterku dle pokynu do příručního zavazadla a cívku mezi trička do kufru. Trochu jsem se bál odbavení, ale nikdo se na nic neptal, nikdo nic neřešil. Takže pohoda a letělo se. Pláže jsou hlídaný a neměl jsem chuť se s někým bavit a vysvětlovat co hledam v písku, takže jsem vzal brýle, šnorchl, mezi to schval Noktu a šup do moře. Chtě jsem být co nejvíc nenápadný a tak jsme si nevzal žádný kopací nástroj.. chyba. Ruce dorasený jako blázen. Pod vodou jsem naladil jen vibrace, což bylo úplně v pohodě a šlo se na to. 

Dokud nejsou vlny, je to super hledání. Bordelu málo a většinou když je to malý signál, je to mince. Odpoledne většinou už vlny byly a to je jiná písnička. Signál, vlna a jsem o půl metru jinde a v rozvýřeným písku musím signál znovu hledat. A v tom přijde druhá vlna.. prostě blbost.

Přikládám fotky z jedné dvouhodinové kopačky. 

Píšu tento článek kvůli lidem co chtějí něco  k moři letadlem a bojí se, jako jsem se bál já. Třeba to někomu pomůže. 

Ať to pípá kamarádi 

 

Tunis a Nokta
Tunis a Nokta
Jedna hledačka
Jedna hledačka
Česká korunka
Česká korunka
4 Stimmen
4 Stimmen

Kommentare

Já nejdu hledat, když prší a ty brouzdaš v moři 👍😁 No a když se nedalo hledat ve vlnách, tak jsis mohl do kyblíku rozmichat saponat a dělat s tou noktou ,na pláži bubliny 👍😁

No a kde jsou ty Goldíky?
Jinak hezky napsáno ;-)

Vyzera to, ze tam mas nejake strieborniaky. Rad citam prispevky o hladani na plazach.

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben