Tak 1000 dřív než za rok :)

Chci poděkovat ...

za tento web a za borce, kteří tímto hobby žijou stejně jako já :) ... před časem jsem se zde chlubil půl rokem hledání a několika sty mincí :) .. můj cíl byl jasný: 1000 koleček do roka :) ... v pátek jsem je spočítal a bylo jich 1006. :) ... je fakt, že jsem si pomohl dvěma koupališti, ale ty na druhou stranu vydala několik stříbrných šmuků :) ... mám radost a nadšeni pro hledání se stupňuje víc a víc ... ať to pípá dámy a pánové ;)
21 Stimmen
21 Stimmen

Kommentare

Díky Víťo ;-) ... připojím na brzské shledání a společnou hledáčku :-D

pěkné :-)

Super. :-O :-) :-) :-D

Hustý! Jen tohle osobně moc nechápu, kde to všichni hledáte? Já mám za dva roky hledání 25 mincí, slovy "dvacetpět" a velká většina z nich soc. kačky..... o:-)

kovarradek - musíš chodit víc jak 25 krát za dva roky :-D ;-) slovy " dvacetpětkrát ;-) ;-) ;-) a uvidíš jak budou přibejvat ;-)

Jarmal - Trefná poznámka ty Jaryne :-P Pochopitelně jsem chodil častěji než jsi nadhodil, spíš jde o to jak bohatý ty lokality jsou, tady fakt nic, moc. Spíš nic než moc ;-)

Tak zajeď ke mě ;-) Určitě si pár měďáčků odvezeš ;-) A kdo ví, možná i Ag ne Au ;-) :-D

Jarin ma pravdu ;-) já to tak nějak zhruba počítal a jedno kolečko mi zabere v průměru 20 minut (koupaliště nepočítám) ... teď jsem skočil po práci za dům na pole a za 40 min krejcar a prvorepubliková koruna a paďan ... takže nadprůměr :-D včera za hoďku 4 kolečka .. je fakt, že průměrně hoďku denně strávim s klackem v ruce :-D :-D :-D

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben