Taky se Vám stýská po MH2019?

Pár postřehů a příhod z Mistra :-).

Ještě dnes s holkama vzpomínáme na Brandlín a jak jsme si to užili.

V pátek ráno jsme vyzvedli Modrýho v Boleslavi na nádraží, naskládali se k Verče do auta a vyrazili směr Brandlín. Díky Modrýho ukecanosti cesta utekla jak voda. Před Brandlínem u pole jsem se převlíkl do kiltu a už zbývalo jen pár kiláků.

Setkání se starýma ksichtama bylo úžasný, jak kdybychom se neviděli jen týden. Nevěděl jsem, s kým se mám dřív oplácávat a s ubíhajícím časem a přibývajícím alkoholem v krvi začalo setkání nabývat nečekaných obrátek.

Doby: Zakřičel jsem na prchající, z vedra se hroutící Verču u registrace a hned se ke mně díky tomu přihlásil fousatej človíček s Dobbym na triku. Ty krávo, Doby! Nazdááár, rád tě poznávám! Upozorňuju, že jste nikdy víc užvaněnýho člověka nepotkali. Po ochutnání Vitoriových opilých borůvek jsem uviděl totální reset Dobyho mozku, otevřená huba, vykulený oči, bez pohybu - jen jsem čekal typický zvuk Windows XP při startu...

Benji: Super týpek, čím víc promile, tím větší slovní průjem. Ovšem při rozhovoru s Dobym se zmohl jen na pár nádechů a asi tři slova, co stihnul při nádechu Dobyho. Parádní zážitek je sledovat. Pak ho odpoledne přepadla střecha chatky, když se pod ní snažil podlézt do lesíka při volání přírody. Na rameni nádhernej šlinc. Když jsem uviděl na trávě ležet umřelýho, do půl těla svlečenýho chlapa, bylo krásně poznat, že je to Benji.

Benji? Žádnej strach, nic se nestalo, máme tě rádi i přes menší konflikt :-).

Joeblack: Myslím, že to bylo v Lovcích mamutů, že se Mamutíkovi podařilo sejmout nějakou šelmu tak, že jí zarazil zlomený oštěp naštorc do tlamy a ta šelma si to pak přes horní patro vrazila do mozku. Joeblack si dal utopence. Propíchlýho párátkem. Jauvajs. Když si vytáhl párátko z mozku, vypadlo mu z ruky. Snažil se ho několikrát sebrat prstíkama, ovšem párátko na triku drželo jak přibitý. Bodejť ne, Joeblackovo triko s Masarykem ke 100. výročí republiky totiž oplývalo bílou čárkou na Masarykově čepici, tedy s párátkem zaměnitelnou. Až Vitorio po dlouhý době pozorování Joea suše řekl: "Ser na to, to je namalovaný...".

Modrey: Kamil se během odpoledne a večera stával bledězeleným. Nevím, co to měl za pití letos, ale nejmíň jednou se mu neudělalo dobře a já jsem měl kliku, že sedíme půl metru od sebe. Největší sranda byla v noci. Ležím s Verčou ve stanu, najednou slyším šramot. Vidím klečícího Modrýho, jak se nám cpe do stanu a šátrá kolem sebe. Evidentně zapomněl, kde má pelech a zkoušel, kam složit hlavu. Když jsem ho poslal někam, omluvil se a odešel. Teda on opravdu chtěl odejít. Ale na poprvý se mu to nepovedlo. Zapotácel se a vpadnul nám do stanu ještě dál. Na podruhý už to vyšlo. Verča jen vzdechla: "...ty vole...". A opravdu nerozumím tomu, že ráno dokázal úplně sám vstát a jít soutěžit. To je na Guinessa. A Kamile, opravdu se nezlobíme...

Hury: Hromadné focení ve startovním, Hury vedle Vitoria. Najednou ustoupí a povídá mojí dcerce: "Pojď si stoupnout místo mě vedle Víti, já když dejchám, tak mě šimraj Viťovy chlupy ze zad v nose." Ája měla smíchy málem zástavu. Hury je super vypravěč a moje cérenka a paní Newtová všechny Liberečáky milujou.

Jelda80: Jelda je kolík, ty jeho dobroty! Co slovo, to perla, Verča se na něj tak těšila. Zhubnul nám, hajzlík, opovaž se v tom pokračovat! Když usnul na židli zády ke zdi s rukou za hlavou, byl připraven na obtáhnutí křídou na zeď. Nenašel jsem ji :-D.

Kurt: Kurťák je šoumen, bavič, muzikant, umělec. Při jeho koncertu si kolem nás přisedávali cizí kolegové ve dvou řadách a potlesk se ozýval i z dáli. Jsem s ním rád. Sonička s dcerkou jsou fajn lidi.

Vitorio: Víťa, Petra a holky - pohodová, veselá rodina, jen si nevzpomínám na žádnej průser, taťka je prostě klaďas a kliďas.

Damned a Petrha: Konečně jsem potkal krásnou Damned, dodržel slib a přivezl jí bronzovýho zajíčka. Její Petr vyhrál obě silový soutěže. No, vyhrál, mně spíš přišlo, že jel na půl plynu a dal to jen tak mimochodem, ale co už...

Semínkář Zeronico, zamilovanej Peters1 + Natálka, uřvanej Moskou, vzornej taťka Waffen, Servuz, Sock, Medis, Kimlo a další a další. Rád jsem Vás poznal. Už se zase těšíme na příští rok :-D.

Jestli jsem na někoho zapomněl, má svolení mi dát za rok pohlavek, ať si ho zapamatuju :-).

 

Nadšený fanoušek Kurta Joe, loudil Doby, Verča.
Nadšený fanoušek Kurta Joe, loudil Doby, Verča.
Hury, Modrey, Servuz, Benji, Joeblack, já.
Hury, Modrey, Servuz, Benji, Joeblack, já.
Modrey, já, Newťátko, Jelda
Modrey, já, Newťátko, Jelda
Gatto, Petrha, Damned, prase.
Gatto, Petrha, Damned, prase.
Kurt, Vitorio, Benji v akci.
Kurt, Vitorio, Benji v akci.
Před soutěží, další loudil Joeblack.
Před soutěží, další loudil Joeblack.
Medis, Dejv.
Medis, Dejv. "Zeronico, máte štěstí, že jdu kolem."
Čekání na start...
Čekání na start...
27 Stimmen
27 Stimmen

Kommentare

To je samej loudil,ještě,že já se choval slušně :-P :-D :-D :-D ;-)
Jinak móc pěkný fotky,ale Jelda je hrozně škaredá princezna :-D :-D :-D Sorry Jeldo ;-)

Ty vole, zase jsem zapomněl na Pyrdu. To máš z toho, že se tam chodíš jen ukázat, sorry kámo, ale ve filmu tě mám. Už finišuju, tak páteční díl bude cobydup. o:-) :-D ;-)

Ale chodil jsem v pravidelných intervalech :-D ;-)

;-) :-)dík,aspoň takhle se můžu kouknout,holt pracovní vytížení mě nepustllo.Tak vám aspoň budu závidět. ;-)Sakra Jelda se úplně strácí před očima. :-D :-D :-DV ukecanosti bych mohl z Dobym klidně soutěžit,kamarýdka mne jednou obvinila že jí skáču do řeči,vzhledem k tomu žr mluvím futi to je nesmysl. :-Dno s polovinou se známe osobně,akorát vás z Čech tady holt člověk nepotká. ;-) :-)

Milane super ;-)

Hlášku večer pronesl Joeblack :-) Po dávení klackem sedí vedle hrajícího kurta na kytaru a pronese : Ty vole , to je romantika , hvězdy krásně svítí , blbec tady hraje na kytaru , co víc chtít :-D :-D :-D. Také prosím nezapomenout na uzenáče se smutnýma očičkama a Kurtův nádech do protidech :-D :-D

No jo, to jak se Kurt snažil vyvrátit ten stoletej strom, všichni srandičky srandičky a když nám začlo docházet, že to má Kurt za pár a že to musí pekelně bolet, tak prohlásila Vitoriova Petra: "Kurťák by pro nás umřel". To začala plakat smíchy paní Newtová. :-D :-D.
A Dobyho: "Ty vole, kams volal?" :-D

Vzornej Waffe. :-D Když jsem tady četl přípravné proslovy některých kolegů tak jsem vzal raději i děti. Ty byly taková pojistka mojí zodpovědnosti. Nerad bych převzal štafetu nevědomí kterým byli někteří postiženi :-D

Jako předehra k tomu velkofilmu co chystáš je to super :-DAkorát tam máš překlep-Joeblacka sem na to nepravý párátko upozornil já,ale to je jedno havně že si v tom zápalu očisty nevytrhal v tričku díru. :-OAjelikož je už od pohledu tvrdák mohl by pokračovat na kůži a to by byl už horor 8-) :-D 8-)

:-D. Tak to se omlouvám, ale hláška parádní :-D.

Super fotky. :-) :-) :-)

To je dobrý hlavně že si joeblack neublížil :-D

:-D :-D :-D

Terko, po takové porci alkoholu se ti nevrátí paměť, natož borelióza :-D :-D

Jojo jsou tam jedinci ktery zapomeli jak loni skoncili tak pro jistotu letos stejne zacnou. :-D :-D

Nemyslíš pana Modrey_ho :-D :-D

To hy mne vuuubec ale vuuuuubec nenapadlo :-D

Tak tady je první díl. Pátek :-P

https://www.youtube.com/watch?v=XzXRSZfiqeg

Nejznámější Novák :-D :-D

Jsem prostě nejlepšííí ozdoba přístřešííí :-D :-D :-D :-D

Hezké video prožíval sem to jak kdybych tam byl. ;-)Netočil tam náhodou Jelda reklamu na baterky Duracel? :-D Ale to by asi vydržel déle :-O

Hned na začátku předváděl Zeronico Kurtovi jak by chtěl ve staně tančit.Tak Kurt zjištoval jestli je to proveditelné :-O :-O :-O

parádní videjko..:D poslední kovboj mě rozesmál..:D

Milánku SUPEEEEER!!!!!! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D Posílili jsme břišáky, jak jsme se chechtali od začátku do konce!

Ty prostě nikdy nezklameš :-D Díky a těšíme se s Peťou na pokračování ;-) :-D

PS: Zajíc zaujal čestné místo po pravé pacce kočičky :-D

Tak vám všem děkuju za ohlasy :-P

No no... tak se zase uklidníme :-D

Tý jó,tak nevím co mám napsat dřív :-O o:-) :-D Video super !!! Hlášky nemají chybu,hlavně u Modráka na kládě :-D :-D :-D ale v podstatě po celou dobu filmečku jo a taky jsem se tam viděl i s pejskem ;-) Díky Newte za ten film,rád jsem zase všechny viděl a už se těším na další díl !!!!

Povedlo se ti to,pěkný video :-D ;-)

Paráda, největší opice za posledních deset let. Příště si beru dohled.
Bylo mi blbě ještě ve středu. :-D

A už jsi viděl video ty hvězdo? :-D :-D

Neneee,nechcu ještě. :-P

Newt - zdravím tě kolego.
Tak dnes jsem si pustil Tvoje video z MH po páté a musím říci, máš skutečně talent. Všechny střihy perfektně načasované, vše velice vtipně, elegantně a nenásilně zpracované. S radostí na to koukat, skutečně. Těším se na druhý díl!

Co na říct? Mockrát děkuju kolegové, ale nepřehánět. Mám trauma z 2. dílu, protože tam zase tak moc veselý záběry nejsou, nechci udělat jen sestřih hledání, aby to nebyla nuda. Kdybych blbec počkal, mohl jsem to namíchat s pátkem a finito. Ale reakce na pátek mě opravdu potěšily, paráda a ještě jednou dík ;-).

Pátek paráda,ze soboty mě Milánku vynech.🙈
Jestli tam uvidím vorvaně u stanu a podobný píčoviny,tak ti za rok tak vycinkám
!!!😄

Benji nestresuj sa -Čo bolo-bolo-s tým nic nenaděláš.Ale příští rok se můžeš přidet k Modrejmu on taky prí bude hodný :-D :-D :-D

Vorvaně nemám, v sobotu jde hlavně o hledání, co jsem na to koukal, tak se všichni chovali slušně :-D. Brzy bude premiéra ;-).

Uff,to jsem rád :-Ptěším se na pokračování ;-)

Modrásku, už se to renderuje, zítra bude premiéra. Jenom se nezlob, až uslyšíš hlášku z Kulovýho blesku, sedlo to tam jak prdel na hrnec, ale nebylo to ve zlým, neboj. A Damned se na mě snad taky zlobit nebude, vlastně spíš Petrha :-P.
Tak zítra ;-).

No já si to pustím ve středu,až budu v práci :-D ;-)

:-D :-)

Ňůte na Tebe se nikdo zlobit neumí :-D
Rádi vás zase uvidíme, i když zatím na videjku. Kurte, klidně pokračuj, když budeš trénivat, třeba bude z pilota, závodníka, stavitele a hledače taky básník ;-) Jsem zvědavá, co neuniklo oku Ňůtovy kamery :-D

Tak Kurťák už ho má. Včera jsem to dělal do půlnoci. Jsem smutnej, protože se mi to moc nelíbí. Asi už jsem na to starej. :-/
Až Kurt zavelí, tak to zveřejním.

https://youtu.be/VpCUSZANGNI

Tak tady to je ;-).

Krásně udělaný, krásně, jsi machr!
Doufám, že Mára sežene za tuhle dřinu LP Oscara. No a z toho závěru Trump vs.Doby jsem si málem natrhnul bránici :-D

Díky :-D

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben