Víkendová hádanka

Včera jsem z mladším mlaďochem a tacudem po delšé době zašli na jednou magické místo.

Včera jsem z mladším mlaďochem a tacudem po delšé době zašli na jednou magické místo.

Tak jsem zvědavý kdo to zná a ví kde to je :)

U pomníčku
U pomníčku
2 Stimmen
2 Stimmen

Kommentare

Elmara... V roce 1877 byl nalezen zlatý poklad v nedalekých Stradonicích..... Tak bych řekl Stradonice :-P

Knižní hora 🤔

Kněží

JohnDeeere: je to tak, cca. před 20 lety se parta kamarádů, které jsme byl součástí rozhodla v místě nálezu umístit pomník. Bohužel samotné instalace jsem se nemohl zůčastnit a byl jsem tak jenom u toho, když jsme dodělávali původní turistické značení. Pomník je ve zcela nepřístupném místě a pokud neznáte jeho přesné umístění, tak se najde opravdu těžko. Prostě musíte být hledač. Na druhou stranu je místě, kde se to našlo :)

Elmara, čili můj plán na dnešní odpoledne je tímto dán ;-) :-) ;-)

Ahoj. Tak jestli to najdeš bez nápovědy, tak jsi tak trochu borec :) Každopádně, dle dobových pramenů bylo to místo vykopáno až na kamenné podloži. Kdyby to někoho lákalo... tak bohužel... ;-)

Elmara... Mám to kousek, a takové hledání pomníčku bude dobrodrůžo..... Akorát Teda nevím s tím vedrem co dnes panuje....

No ono i v sobotu to bylo dost drsný. A nakonec nám už nechtěl šlapat ani pes :) Toho jsme pak chladili v Berounce... tak trochu nám pak nechtě ven z vody. :-) Najít to ale není sranda ani pro toho co ví kde to je :)

Vi se kolik mel nalezce pokladu piv, kdyz ten flek proflaknul

Vi se kolik mel nalezce pokladu piv, kdyz ten flek proflaknul

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben