Vodobraní

Zkusit se má vše...

Pole, louky, strže, lesy, to vše jsem již v okolí prošel. Zbývalo vyzkoušet ještě rybník.

Detektor byl připraven, tak ještě prosívací lopatku, jenže ouha, cena je vysoká + v bazaru nic. Nezbylo, než "samodomo". Dílo se zdařilo a tak vyrážím k rybníku na první zkoušku. A safra, pláže jsou zarostlé orbincem a všude rybářů jak nasr..o, jó doba se změnila. Konečně volný kousek pláže, tak hurá do vody... ouha voda je trochu více kalná, studená, mokrá a já nechal doma plavky, tak jen po "pytlík" (ohrnuté kraťasy).

Mnoho a mnoho signálů, začínám nabírat písek se štěrkem a trefit signál se ze začátku nedaří. Zjišťuji, že "samodomo" je trochu nepraktické. Po chvíli první úlovek - rybářské olůvko a další a další a další... potom desetník a alu dětský prstýnek a opět olůvka v různých velikostí a tvarů.

Po určité době dorazil mladej rybář a ptal se, jak dlouho budu ještě ve vodě, že prej je toto super flek, tak říkám, že končím. Než přinesl a vybalil rybářskou výbavu, já vše zbalil, ještě dáme řeč a zjišťuji, že svět je malej a jeho prababička, táta a teta bydleli vedle nás. Vlastně jeho prababička byla moje "nevlastní" babička, když jsem byl hodně malej. Dal jsem mu 4 - 5 nepoškozených olůvek a vyrazil jsem domů.

A výsledek zkoušky? Viz foto.

A výbava do vody?

1. Pořádnou prosívací lopatku.

2. Minimálně boty do vody (sklo a jinej ostrej bordel).

3. Pokud chcete být v suchu, tak "prsačky".

Málem jsem zapoměl, že to chce menší cívku.

Klasika z vody.
Klasika z vody.
Samodomo. 🤔😂
Samodomo. 🤔😂
1 Stimme
1 Stimme
unbekannt
1312 3

Kommentare

Samodomo Ikea... 👍🤣 ale dobrý 👍

Ja to nemyslel hanlivě, náhodou dobrej nápad 😊

Mě se líbí jak píšeš, že už si v okolí vše prošel 👍😂😂😂

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben