Vrácený

Co vykopete zase vrátíte - chce to silné odhodlání.

Vyrazil jsem okopávat můj oblíbený tábor R A a najednou mezi spoustou špaginů divný signál na barvu. Tichý, ale vysoké číslo. Vzhledem k místu přímo pod velkým bukem uprostřed lesa ( jinam bych  poklad nezakopal )  jsem začal hloubit.  V půl metru to bylo, když na takovém místě dáte ruku do díry a táhnete něco těžkého ven máte tep 150 modlíte se za                                                    a) aby to nebyl granát                                                                                            b) aby to bylo to co si Rus nakrad v Berlíně :-)                                                         K překvapení ani jedno - plastová napůl už rozpadlá pokladnička napěchovaná mincema z celý Evropy od cca 1950 do 2000 - Drachmy, Liry, Franky... takové to - po příjezdu z dovči to dáte dítěti na hraní. Pokušení si to nechat bylo velké, ale představil jsem si to dítě s tatínkem co to tam tak před cca 15 - 20 lety ( dle stavu rozpadu) zakopalo a že si pro to třeba jednou přijde se vým klučinou.                                                                                           Takže odnos domů - proplach Colou, vodou vysušení přebalení a přidání pár artefaktů z místního tábora s vysvětlujícím dopisem.                                            Je to divný, když jdete do lesa s detíkem zakopat nález. Ale aspoň tady něco zbyde na ty co přijdou hledat po nás. Nakonec by nebylo špatný občas někde něco také nechat příštím " generacím " zvláštní, ale dobrý pocit.                       Ať to pípá !

žlutý
žlutý
úplně plný
úplně plný
výběr na ukázku
výběr na ukázku
100 lir
100 lir
nikdy jsem to nepil, když vidím co to umí
nikdy jsem to nepil, když vidím co to umí
ještě usušit
ještě usušit
přebalit
přebalit
a šup zpátky do díry
a šup zpátky do díry
18 Stimmen
18 Stimmen

Kommentare

Dobré řešení ;-)

Super ;-)

👍😉

;-)dobře si to udělal :-)

Jo jo mám dobrý pocit - teda 3 mince jsem si nechal na památku a 1 věnoval učitelce co šla po lese se školičkou a měla klasický dotaz : "a vykopal jste nějaký poklad ? " :-)

Bobřík vrácení 👍👍😃 paní učitelce jsi měl říct, že jsi poklad nenašel, protože je má všecky Kvasaček 🤭👍😃

:-D :-D :-D

Áno dobře jsi udělal chlapáku 👍👍👍😊
Ti budou mít radost až se pro to vrátí...
Pokud nezapomněli kde to zakopali...😁

Taky se mi to líbí.!
Hezká práce!

Nádherná filosofie kolego. ;-)

:-) :-) :-) 8-)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben