Zas po letech na skok na prýglu :)

...aneb když je všude bláto a nemáte kam jít...

Dnes se prostě muselo někam jít. Předpověď totiž strašila sněhem a mrazama, takže byl celkem reálný předpoklad, že je to asi v dohledné době naposled, co budem moct někam vyrazit. Zároveň nám ale bylo jasné, že s výběrem vhodné lokality to dnes bude trochu problém. Pole jsou teď jeden velký močál, louky zas poslední dobou nemáme zkouklý, takže objíždět je v naději, že najdem nějakou  posekanou a tudíž choditelnou vzhledem k brzké tmě taky moc nepadalo v úvahu. No a v lesích kolem Brna jsme zas tušili sníh. Nakonec tedy zvítězil nápad juknout se zas po čase na prýgl ( pro neznalé přehradu). Jednak proto, že ji máme relativně blízko, ale především kvůli malýmu synovci, co jel tentokrát s náma, takže zvolený cíl musel být pokud možno neblátivý, dobře kopatelný a v neposlední řadě též pĺný nálezů (ať už jakýchkoli :-) ), aby to prcka jaksepatří bavilo. 

No nakonec to dopadlo celkem nad očekávání. Mrňous si našel hned na startu autíčko, já mu k tomu přidal po chvíli parádní stihačku a když se nám ještě s tatíkem zadařil každému jeden prstýnek a pár dalších drobností, odjížděli jsme po nějaké hodince a půl sice vymrzlí, ale celkem spokojení. Jen doufám, že to letos nebylo naposled...

Naše dva prstýnky
Naše dva prstýnky
Naušnice a maličká - jakoby královská korunka :)
Naušnice a maličká - jakoby královská korunka :)
Prckova radost
Prckova radost
no a ten zbytek
no a ten zbytek
6 Stimmen
6 Stimmen

Kommentare

Pěkný ;-)

Parádní ;-) jj pole jsou teď močál, byl jsem včera :-D Ale dobrý, i tak se dá ;-) Koukám, prckova radost, Lockheed SR-71 Blackbird ;-) 3 951 km/h, byl ve filmu z 1985 D.A.R.Y.L. ;-)

petroff - jj taky jsem to poznal. Však měl taky Prďola opravdu radost. :-D

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben