Straník

Jehlu jsem vítězně dohledal až druhý den a vykopnutí samotného odznaku bylo taky dost euforický. Za prvé něco z války jsme tam čekali, za druhé se na mě po vykopnutí v tom šeru krásně smál a za třetí : byl to poslední kop a asi zasáhl osud, protože jsme ten den hledali trochu jinde (na louce). Tam když už se stmívalo, zahlásil jsem kamarádovi,, myslíš že tady je aspoň jedno ágéčko a vzápětí signál a přísahám ágéčko..Sbalil jsem detík do batohu a vyrazili domů. Kamarádovi to ale nestačilo, chtěl to v lese ještě někde zkusit a tak říkám,, kousek dál asi byla cesta a ten německej vlak byl za ní, zkusíme to tam? Došli jsme na místo a já říkám,, že už se mi moc nechce ale 10 minut tomu ještě dám, tudy ti Němci určitě zdrhali a do pěti minut řvu jak magor ,, Máááro straníík!!!
Druhý den jsem vzal rodinku na místo činu, že si něco ogrilujeme a já zkusím dohledat něco dalšího. Další odznaky už se ale nekonaly ale za to půl hodiny jsem v díře po straníkovi dohledával něco lepšího..tak a odznak je kompletní.. Jeden dotaz ale mám, mám to přiletovat cínem nebo by stačilo nějaké lepidlo typu Mamut/turbo apod.?
Díky za přečtení

Artifact category

Identified category:
User feedback: NSDAP (3 názory), Eagle NSDAP (1 názor), Clips (1 názor) RadekRy: Eagle NSDAP, Mildes: Clips, ufo: NSDAP, LoneWolf: NSDAP, suk58: NSDAP

Log in and help identify this find.

Photo

Straník
Straník
Straník
Straník
Straník
Straník
Straník
Straník
4 votes
4 votes
viewed:
1532x,
comments:
6,
finder:
zahaj.da zahaj.da
photographed:
29 March 2021,
loaded:
10 April 2021

Post

Super...., špekáčky vypadají taky dobře :))

No ten jeden se už pomalu přeměňuje v živočišné uhlí :-)

Omlouvam se, ale tohle neni FB. Vkladejte prosim nalezy jednotlive. Na germanskou sponu mne to osobne moc nepripada.

:-D jako že jsem měl nejdřív vložit odznak a pak zvlášť tu jehlu ? Celé to měl být vtip, časem tu úvodní fotku s nadpisem vyměním a s tím FB jsi mě urazil, tam nechodím. omlouvám se jestli to pro určení není někomu dost jasné-určuje se odznak s dohledanou jehlou ..

V klidu ;-) A že to jeden ze sta nepochopil?Jeho boj :-D

změněno,, ještě si počkejte na změnu úvodní fotky. A chápu, příště jen dvě fotky na tmavým podkladu s měřítkem a lepším nadpisem třeba ,,Artefakt"..

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top