Jaro je tady

Včerejší hledání v lese . Počasí moc příjemné ovšem se signály to bylo velice slabé ,hodinu jsem chodil a žádné pípnutí jedině když jsem zkoušel pod cívku rýč zda mám detektor zapnutý .
Po hodině velice slabý signálek natěšený jsem vyryl drn a signál se trochu zesílil tak jsem pokračoval pomalu až jsem zahlédl rezavou zeminu . opatrně jsem zaryl vedle a hlouběji a vykouknul tenhle motýlek .Radost , focení a kochání .Dám ji do sáčku pomalu mávám a jdu dále , asi po 15 m nový slabý signálek zase zaryji a situace stejná jak u toho předešlého kopání . Když jsem držel v ruce druhého motýlka skoro jsem tomu ani nevěřil ,putoval do druhého sáčku , udělám asi dva metry když nové slabé pípnutí ,zase to samé když vykouknul třetí motýlek to už jsem si říkal to je sen sedl jsem na pařez co byl kousek od místa nálezu a prohlížel všechny tři , ani jsem si nezařval neb v okolí jsem slyšel kvičet selata.
Všechny v hloubce něco přes 20cm samozřejmě terén po každém nálezu urovnán , zasypán listím a to hlavní po každém nálezu poděkování tomu lesnímu bohu asi to funguje , ještě malé doplnění 1 x 29 gr, 2 x 33 gr. Vím že se má vkládat jednotlivý nález ale nechtěl jsem zatěžovat když jsou ti motýlci stejní . Copak se v těch místech asi ulovilo nebo že by i něco jiného,za komentáře děkuju a snad mne neukamenujete že jsou ti motýlci pohromadě .Jsou i v klubu ale tam někteří nechodí tak se koukněte zde .Nakonec přidávám ještě toko čtvrtého motýlka je trochu okousaný ale váha 31 gr tak stejný vše do kuše

Artifact category

Identified category:
User feedback: Arrows - bow (3 názory), Darts - crossbow (1 názor), The Middle Ages (1 názor)
: Darts - crossbow, : Arrows - bow, ondrasecek: Arrows - bow, detektor32: The Middle Ages, : Arrows - bow, Admin's vote (?)

Log in and help identify this find.

Photo

Jaro je tady
Jaro je tady
Jaro je tady
Jaro je tady
Jaro je tady
Jaro je tady
Jaro je tady
Jaro je tady
Jaro je tady
Jaro je tady
Jaro je tady
Jaro je tady

Circumstances of the finding

Location:Jihomoravský kraj
State of soil:Damp
Used detector:GM4PRO
Submitted to: Městské muzeum Moravský Krumlov
20 votes
20 votes
viewed:
1947x,
comments:
11,
finder:
krokohot krokohot
photographed:
17 February 2017,
loaded:
21 March 2017

Post

Super, gratuluji. :-O :-) :-)

Super, nádhera! ;-)

love story... :D

Kdo vi co jse tam delo v tom lese? 8-)

moc hezké, ještě to vyčistit :P

hezká práce :-) ;-)

nechtěl bych tím dostat mezi žebra.....třeba se tam někde hlouběji válí rozuzlení 8-)

Krásný kousky. ;-)

Včera po vykopání posledního motýlka jsem se na pařezu kochal a až doma jsem zjistil že mi tam při tom vyhrabávání vypadl trochu větší nožík . Tak jsem tam na hodku dnes zaběhl , nůž ležel u té zahrabané v listí .hezky pípnul ,radost že jej zase mám tak se otočím a pomalu chodím a stalo se že tam, byl ještě jeden motýlek ale ten je trochu menší myslím z luku .Zajdeme tam s kamarádem a trochu to ještě prohledáme .Tak tam opravdu se něco muselo dít .Abych nezapomněl jsou v destilce

Parádní kousky. ;-)

Dnes všechny předány do místního muzea

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top