Doom fotky z natáčení JEN PRO ZAJÍMAVOST

.Slabší povahy prosím neotevírejte fotky.

Na tomhle filmu jsme se vyřádily . Udělat mrtvoly ,které napadne zmutovaná příšera na Marzu. Mrtvoly byly odlévány z latexu následně polívány a patinovány umělou krví. Kterou jsme měli namíchanou v hektoliterch poté se dělali střeva s ze šprcek to sem ani nedávám to je napoblití.. Stím byla hrozná sranda. Doma jsem se jako řízl a ukázal matce a přítelkyni . Vše jsem polil nechutně umělou krví a začal křičet a naříkat. Obě to málem nepřežili a pak semnou nemluvili a byly namne nasraní. :-) Mrtvoli vypadali opravdu dobře . Bylo to nechutné . Té krve se nešetřilo. Muselo to vypadat brutálně což se snad podařilo.Z krví mám také jednu historku kámoši dělali film From Hell . Zařídili bordel ,kde byla ubodána prostitutka. Nějakej dobrák to vyfotil a vystavil  někde v nákupaku a našla to prodavačka  a odnesla na policii . Byl to průser policie to řešila ,jako nebrutálnější   vraždu. No sranda. Byl otom krimy  díl případy 1.oddělení v televizi. Vše se pak vysvětlilo akorád u kamaráda zazvonila o 22:00 kriminálka a prý pujde te snámi. Byl posranej. :-DJo sranda byla. DOOMu teče krev ,jak vltava . Je to fil pro magori,ale proč me . Všichni jsme svím svůsobem postižený. Tak se mrkněte na film. Je to zážitek :-D Pokavad to Marek bude chtít vymazat . Klidně at to smázne.

 

 

1 vote
1 vote
unknown
731 6

Post

Vubec nevidim důvod sem dávat takovýhle příspěvky...

Klepnu králíka, podříznu slepici - krev mi nevadí, jsem ze vsi.
Ale tohle je i na mne moc, fujtabl....

Filmařina mě vždycky zajímala, v Praze jsem mluvil kdysi v hospodě taky s jedním kulisákem z Barrandova, poslouchal bych ho furt. Zajímavý. Praktický efekty jsou umění, dnes je to jen digibordel, viz. třeba Aquaman, Superman, nebo ty modrý potvory, ani už nevím, co to bylo.
Sice to sem fakt asi nepatří, ale je fajn si něco o tom přečíst. Za mě OK.
(I když moje cítění pro češtinu dostalo ťafku :-D :-D, sorry ;-))

:-D :-DNewte,myslíš šmouly? :-D :-D :-Dkdysi se po hororu lidi navzájem ptali,bál ses?A dnes,zvracels?.Jinak pokud znáte rčení,hogo fogo a posrali se v kině?Tak to je podle reality.Dovedete si představit že vás někdy kolem roku 1900 posadí do sálu,řeknou vám že uvidíte pohyblivé obrázky,pak zatáhnou závěsy,zabliká to,a najednou na vás vyjíždí v tom poklidném sále kam se sešla místní honorace na první pouštění pohyblivých obrázků rozjetá lokomotiva.No polovina těch lidí se posrala strachy. :-D :-Dznám to z vyprávění mojí prabáby,taky tam byla. ;-) :-)

Nemažte nic, tak hrozný to zase není a navíc je to umělý :-)... Náhodou dobrá modelářina

Před pár lety byla v Praze výstava těch preparovanych těl, jmenovalo se to nějak jako bodies... Šel sem se také podívat a zajímavé, ale jedna paní co tam byla zezelenala, začala omdlevat a pozvracela podlahu.... Ochranka ji musela vyvést na vzduch a zavolat lékaře.. Tk to sní zamávalo

Kalich, jo to je ono.... Určo udělej, je to zajímavé... Člověk se hodně dozví, akorát to nejsou všechno odsouzenci myslím, psalo se že některé nebožtíky v Číně kupuje přímo na objednávku, prý je to tam levnější nebo co, už nevím

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top