Equinox a 3D TISK

Představuji vám svůj tuning EQ 800, např. jak dostat hodiny na EQ a další moje vychytávky. Vše jsem si vymyslel, nakreslil, vytiskl a používám s úsměvem. :) Zkrátka CZECH HOME MADE.

Při představení Manticore jsem si četl jak poměrně hodně lidem chybí hodiny na deťáku. Přiznám se, hodiny chyběly i mně. Do loňského roku.

Hledání je můj relax, můj klid a i přes to všechno mám rád přehled o čase, hlavně kvůli rodině. Hodinky na ruce nepřicházely v úvahu, nosím je málo a jen na levé, používám rukavice a  prostě mi vadí. To stejné mobil/ cihla/. Mám ho v kapse a nemám čas ho vytahovat pořád z kapes.

Jó panečku, jen malý pohyb a hned to vědet, to by bylo něco. Tak jsem sedl k netu, něco našel, koupil, sedl k PC a zbývalo jen dát se do toho. Na EQ je mám cca rok a jsme max spokojen. 

Nechtěl jsem chytré, kvůli nabíjení a klasické také ne, pořád čas nechci vidět. Pokud chci hodiny, jen natáhnu ukazováček a přes krátkou počáteční animaci jsem hned v obraze. Vše trvá cca 5 sec. Na přehled o čase bohatě stačí. Hodinky jsou schválně vyhnuté, abych na ně přes displej EQ hned viděl. Hodinky vydrží nabité cca 3 měsíce. Nádherná čitelnost za všech okolností i na přímém slunci. Jen v zimě nosím i rukavici na EQ a přes ni se občas čas neukáže. Při nabíjení jen sklopím hodinky a připojím prodlužku USB a nabíjím zároveň s EQ. Vytištěno z kombinace ABS, ASA /UV stabilní/ materiálu. Hodinky jsem vybral tyto:

https://www.eshophodinek.cz/hodinky-b30s-modre/

Dále jsem si vytiskl ucho na rýč.

Už mě štvalo, jak mi občas sjel z rýče na zem. Poměrně jednoduché. Jen podotknu, že pokud potřebuji světlo na EQ cívku, lze ucho oddělat z EQ a místo něj dát malou baterku. Ale tu jsem používal zatím málo, protože v kombinaci s čelovkou jsem byl na poli osvětlen lépe než kombajn :) Vytištěno z ABS. 

Dále mám stojan na dohledávačku, nevím co dodat. Trubka z větráku a dotisk.

Dále je tu stojan na sluchátka, koupil ho jsem v Hamě a zjistil, že sluchátka jsou obří a nelíbilo se mi pořád oddělávat šňůru, tak jsem si vytiskl "podvozek" na stojan.

A zatím nakonec klíčenky na auto i brašnu. Kde je 800 design.

Jen musím dodat, že doma někdy manželka žárlí na EQ.... :)

Tak ať to "pípá"!!

Hodiny na EQ
Hodiny na EQ
Hodiny na EQ
Hodiny na EQ
Hodiny na EQ
Hodiny na EQ
Komplet
Komplet
Hodiny na EQ
Hodiny na EQ
Ucho na rýč.
Ucho na rýč.
Stojan na sluchátka a na dohledávačku.
Stojan na sluchátka a na dohledávačku.
Nabíjení.
Nabíjení.
6 votes
6 votes

Post

Dobrý ;-)

Jen dodám odkaz na hodinky z Youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=VoJf4YfUAkQ

Jak vypadá displej v akci.

P.S. nejsou vůbec chytré... ;-) :-)

Ještě držák na lahváča , zrcátka abys viděl za sebe a klakson na traktory 👍🤭😁👍 Jinak pěkně jsis pohrál 👍👍

:-D :-D :-D
Ještě schází držák na GPSku :-)

Celkem chápu, že manželka žárlí. Kdy sis naposled takhle pohrál s ní??? :-D :-D :-D :-D
Dobré vychytávky, ty hodiny vypadají zajímavě. Ale zůstanu u svých digitálek Casio F-91W, jsou mezi teroristy nejoblíbenější pro svou spolehlivost.... ;-)

A pojezdová kolečka :-)

Já používám sluneční hodiny. Když slunce zapadne, tak jdu domů....😁

Pěkný 👍 šikovnej 👍
A Cémovo vychytávky taky dobrý 👍🤣🤣🤣

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top