Kdo chce kam..........výjádření

Spousta lidí čeká na moje vyjádření,tak tady je.

Samozřejmě mi to nedalo,a včerejším výbuchu který trval do hodně pozdních nočních hodin,kdy jsem neodpovídal na spoustu obálek ve kterých bylo spousta otázek,ale také ne zrovna slušných slov na adresu Michala,od lidí kteří ho poznali,nebo ktetří se domnívali,že se jedná o něj.Jsem dnes dopoledne jel na ono místo prohlédnout si vše v reálu.

Jedna věc je taková,pokud roste něco na poli už od podzima a evidentně je to zaseto v řádcích,je to pro mne svatý a nelezu tam.Druhá věc,kvůly které jsem byl včera hodně nas.... je ta, že přímo o tomto poli jsem se před několika dny bavil s jiným místním hledačem a oba dva jsme se shodli,že je tam už podzima něco zaseto a že i on jako místní tam neleze.

Netuším jak psal Michal,jestli měl někdo někdy nějaké povolení tam hledat,ale pokud ano zcela jistě se jedná o vedlejší pole na kterém je momentálně řepka,které skutečně patří k blízkému statku.

A těď tedy,ANO MICHALE MÁŠ PRAVDU,je tam zasetý jetel smýchaný s něčím!!Co jak mi jistě dá zapravdu spousta lidí,když jedeš kolem autem,nebo koukáš z kopce cca 300m vzáleného prostě nepoznáš,vidíš jen něco co roste v řádcích.

Na druhou stranu,na dvou místech kolem onoho pole jsou balíky s senáží a nápisy na nich by asi měly být brány vážně.Protože jak víme oba,pohybují se v okolí jiní hledači po kterých nacházíme bordel,nezahrabané díry a kolem nich vše co vykopou a nechtějí.Z tohoto důvodu s zřejmě majitel rozhodl pro oné nápisy.

Na závěr:chtěl bych požádat všechny,kteří dělali ukvapené závěry a čtvrtili Michala za živa,přeráželi o něj lopaty a pod.Je to chlap jako mi všichni ostatní,stejně jako kdokoli z nás vleze občas tam kam nemá,akorát byl včera v nesprávný čas na ne zrovna správném místě.Záměrně jsem od včerejška spoustě lidí neodpovídal na otázky,,je to on??"dokud nebude někde i Michalovo vyjádření a vše si nechal na dobu,kdy budu mít jasno.

1 vote
1 vote

Post

Že to někoho baví, plut na ostatní :-/
Kdyby se každej staral radši sám o sebe, hovno by se stalo...
Dnešní internetová doba stojí za prd, každej je akorát udavač...v hospodě je taky každej trenér tak proč ne že?
Kurňa, že ti to stojí za to...

Stačilo zavolat, napsat, zajet se tam nejdřív podívat...
Už tu máš ode mě mé vyjádření...
Ty balíky-zákaz vstupu -byly v zimě na horní louce-jezdili jim tam, tak tím zahradili přístup na louku...
Jsem místní, tak vím co tu je...
Na tu louku kde jsem byl focený jsem měl povoleno jít-vše máš ve svém i mém příspěvku

No a je to vyřešený, Maik je caik.
Chybí mi tady ovšem jedna důležitá věc a tou je řádná omluva ze strany bonsaie. Já myslím, že bez toho to nemůžeme ukončit.
Já za sebe se Michalovi také omlouvám, že jsem se pod váhou nepravdivých informací domníval, že je chuligán. Není chuligán, je to slušný člověk.

Jaké z toho plyne ponaučení?: že, zrak někdy dokáže pěkně ošálit. Využijme tedy další z našich základních smyslů - hmat, čich, chuť příp.sluch. Hezké pracovní úterý ;-)

To je omluva :-D :-D
Hele to je Michal ale z 300 metrů to nepoznám tak to radši naprášim. Twle to je... Nic nemám slov.

Jak jsem psal, divím se, že mu Bonsai nezavolal, když se znají. Možná šlo o vyjádření frustrace, která je dána jinými hledači, kteří nezahrabavaji díry a podobně. Každý má svůj úhel pohledu a Bonsai to mohl napsat jinak, ale já osobně, kdyby se příspěvek týkal mě, bych mu odpustil. Poslední, co potřebujeme je, že se porveme jako skinheadi.

Jako že udej si svého kamaráda. Borče tohle je naprostá cesta do pekla a protě se to nedělá. :,-(

https://www.youtube.com/watch?v=6UIbfqN_xrs

Rebel: dobře ty :)

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top