Krásná zimní procházka

Západ slunce ☀

Západ slunce nad zasněženým lesem. Všude bylo krásně  ticho a klid. Na zemi jen stopy od zvěře. Dvouhodinová procházka přišla vhod. 

1 vote
1 vote

Post

:-Dpěkný,ale fotíš na kinofilm,že na nás tak šetříš fotkama? :-D ;-)Polepši se chlape :-D ;-)

:-D :-D Kinofilm :-D To se ještě prodává???

Dnes jsem si taky vyrazil do lesa, mráz, sníh, pohodička a něco nálezů. Dobrý ;-)

Netušil sem, že by to někoho mohlo zajímat :-D Přístě se pokusím polepšit.
Prospector: jaké máš boty do sněhu?

Dřív jsem do sněhu bral "goráče", ale měl jsem jen takové "laciné", takže to nebylo ono.
Teď nosím holinky s filcovou vložkou, takové hodně lehké, nejsou z klasické gumy. V těch mi zima není :-)
Jestli se nepletu, tak to jsou tyhle....

https://www.chytapust.cz/Holinky/Delphin-Holinky-Bronto

Vypadají dobře. Já mám Kanady (značené jako pracovní obuv), ale tam stačí projit mokrou trávou a mám uvnitř mokro. Takže používám klasické gumacky. Jsou super, ale zase je v nich zima. Minus a to mám i troje ponožky.
Podobné jako máš ty mají v Decathlonu. Asi tuhle zimu ještě preckam v tech obyčejných gumackach a na příští rok koupím něco lepšího.

Teď bude stejně před Vánoci obleva, už tolik mrznout nebude. Snad

:-D

Kanady jsem taky zkoušel, ale ani pořádné "napajcování" Niveou nepomáhalo :-)
Tyhle holínky jsou parádní hlavně v té váze - fakt jsou lehoučký. Soused rybář mě varoval, že nic nevydrží ale tahám je druhým rokem a zatím jsem do nich žádnou díru o větev neudělal.
A k těm ponožkám - když jsem si do toho bral tlusté, tak se mi vždycky shrnovaly. Několikrát za hledačku vyzout, srovnat fusekle a obout..... a za půl hodiny zase na prd.
Tak jsem jednou zkusil jen obyčejné tenké ponožky a dobrý. Sice v té botě trošku vůle je (mohl jsem koupit o číslo menší) ale zase se mi neshrnují. A i v těch mínus 5 a sněhu mi zima nebyla ;-)

To je dobrý, že v nich není teda zima 8-)Já mám takový ty poloviční gumacky z Tesca k lejtkum a ponožka se mne neshrnuje. Akorát nejsou Teda zateplené.

Ty Kanady mě překvapily. Jsem myslel, že nějaký ten sníh vydrží a ono nic :-O

Jo, z těch kanad jsem byl taky překvapený, nemile :-O :-O

Jednou jsem zkusil do těch holinek tlustý podkolenky, sotva jsem holínky obul, jak to bylo nafest. Neshrnovaly se a bylo super teplíčko. Akorát jsem je pak nemohl sundat a navíc jsem z té námahy dostal pekelnou křeč do levého lýtka, až jsem nebyl schopen řídit auto :-D :-D
Hodinu jsem pajdal kolem auta a snažil se to rozchodit, abych mohl jet domů :-D :-D

Já jsem koupil na podzim od firmy Demar sněhule Logan a zatím jsem hodně spokojenej, už žádný mrznutí nohou, mám v tom jedny ponožky a je to v poho.

Demar? O nich sem ještě neslyšel :-O

Když si vzpomenu na přijímač na vojně, tak tam jsme se plazili v lednu ve sněhu. Ale Kanady to vydržely a nohu sem měl suchou. Nevzpomínám si, že bych měl nohu pak mokrou. Že by to bylo tím vojenským černým lestidlem?

Já bych řekl, že to bude tím, že mám kanady hodně odřené :-) A když je vezmu krémem, tak se moc nevsákne a povrch se otře o trávu atd.
Tak je mám v botníku jen tak z nostalgie :-D

Když je zima, ale sucho, tak se použít dají. Na mokro už ne :-D
O víkendu půjdu zkusit pole. Snad už nebude jak beton a půjde kopat..

;-)

V normálních gumákách,v zimě i s třemy fuskami za hoďku necítíš prsty.Já mám podobný jak Prospektor a paráda.👍Lehounký-spíš pěna než guma a zateplená vložka.Dovnitř stačej silonky...🤭a furt teploučko🔥😁Akorát to vžycky sundám i s tou vložkou a vracet jí zpět je peklo😤Teď mám od Ježiška nový taktický boty Bennon.Polokožený,kotničkový,bez kovovejch částí a to je taky paráda.Zatim jsem byl s něma jen venčit psa🤭,ale na hledačku do lesa myslim ideál👍😁Doporučuju.Na pole do bláta je jich škoda,to spíš ty gumcle.Kanady mám taky.Důstojnický,hnědý,ale jsou tak tvrdý,že bych je mohl cvaknout do lyží a jet...⛷️😁😁

To je super. Díky za typ :-O
Rovnou se tu zeptám. U Vanquishe už mne moc nepracuje tan zámek vodící tyce. Když hledám, tak to různě skřípe a je tam už vůle. Jak to opravit? Něčím vypodlozit? Díky za rady

Já mam Noktu-tak nevim.
Kromě kolen my v terénu zatim nic nevrže...😁

Mně zas nevrzou kolena :-D

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top