Libby's - Eugene Parizek

Pařížská č. 7, Praha 2 ... Mám rád, když mě nález po letech překvapí dalším nálezem.

Vypadlo to na mě z jedné německé kuchařky. Kdyby někdo věděl něco víc než první stránka googlu, budu jedině rád ;-)
2 votes
2 votes

Post

A hned do úvodu tu hodím v nadpisu chybu, sorry :-/ :-D

Dole v právo máš i tel.č zavolej tam a zeptej se, co to je 👍😄 já nevim 🤷‍♂️😄

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://rukovet.cms.flu.cas.cz/static/Odkazy_upload/NCCsl_10_1934.pdf&ved=2ahUKEwi6lZSpl4r2AhXDvKQKHUjkDAkQFnoECBAQAQ&usg=AOvVaw0Uakn8zmNPZZephGOxOPcP

;-)pravděpodobně jsi při zakoupení jejich výrobku dostal letáček z receptem jak ho využít.Třeba dnes ,když by sis koupil landšmíd,tak bys měl dostat recept,kde by stálo jak daleko ho máš zahodit.Nebo jak zachránit život svého psa,který jeho část pozřel. :-D :-D :-D

Mě ten Evžen Parisek, odkázal na PDF o mincích a o žemlovce tam nic nejni 🤷‍♂️😄👍

Tak jediné co šlo zjistit je, že Evžen provozoval vý robu lahůdek, do kterých přidával jakési kondenzované mléko ( libby's evaporated milk), taková frenšíza. V brožuře je tak 20 receptů, evidentně převzatých z ameriky kam měl údajně autor v roce 1948 emigrovat. Kvasáku , čekal jsem že nakoukneš:-) lanšmíd nebyl zlej, teď bych ho už ale asi radši házel taky...

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top