Mnoho let - vášně -posedlosti

Když jsem kdysi začal chodit , tak jsem stříbrnáky začal dávat do pouzder a albumů asi jako všichni dnes jsou ve vitrínce a ke každému patří vzpomínka .

Louky ,lesy ,pole , přehrady , 56 mincí pole , 13 louka , 35 les , celkem 104 mincí Země české

František Josef I.  – 10 Kreuzer a  10 Krajczár
František Josef I. – 10 Kreuzer a 10 Krajczár
František Josef I.  – 10 Kreuzer a  10 Krajczár
František Josef I. – 10 Kreuzer a 10 Krajczár
František Josef I.  – 10 Kreuzer ,20 Kreuzer ,6 Kreuzer. František I. 3 Kreuzer (Tříkrejcar),Ferdinand V-- 6 Kreuzer a 3 Kreuzer
František Josef I. – 10 Kreuzer ,20 Kreuzer ,6 Kreuzer. František I. 3 Kreuzer (Tříkrejcar),Ferdinand V-- 6 Kreuzer a 3 Kreuzer
František Josef I.  – 10 Kreuzer ,20 Kreuzer ,6 Kreuzer. František I. 3 Kreuzer (Tříkrejcar),Ferdinand V-- 6 Kreuzer a 3 Kreuzer-
František Josef I. – 10 Kreuzer ,20 Kreuzer ,6 Kreuzer. František I. 3 Kreuzer (Tříkrejcar),Ferdinand V-- 6 Kreuzer a 3 Kreuzer-
Josef II ,František Josef I , a Leopold I
Josef II ,František Josef I , a Leopold I
Josef II ,František Josef I , a Leopold I
Josef II ,František Josef I , a Leopold I
26 votes
26 votes
Lovec oceňuje
unknown
899 9

Post

Slušný,za jak dlouho to máš ???

pěkny to maš ;-)

104 stříbrných celkem? Dobrý, gratulace, taky by mě zajímalo, jak ti to trvalo dlouho...? :-)

:-O :-O :-O :-O :-)

Páni moc pěkná úrodička !!! Akorát mě zaráží nepřítomnost žádné grešličky a naopak taková převaha 10 krejcarů. To já to mám přesně obráceně - deseti a dvacetikrejcarů od každého jenom pár, zato grešliček rovných 20 kousků. :-)

Aha. No mě to nedalo a hned jsem se musel jít probírat svejma stříbrňáčkama. Možná když bude čas, nálada a venku pošmourno, taky udělám nějaké to svoje čtyřleté shrnutí... :-)

U nás na vysočině je chudej kraj na stříbrňáčky a když se už nějakej najde je to většinou Franz Josef l., starší mince se u nás moc nekopou,jinak to máš moc pěkný já mám asi tak 90 mincí ale nevím přesně a to až budu sčítat tak nebudu počítat zlomené a totální torza. ;-)

Mylan: Pání - tak to máte docela širokej záběr. Já mám všechny své nálezy z Brněnska. Zatím nebyl důvod měnit oblast, neb jest to tu na nálety pořád poměrně dost štědré viz poslední polní vycházka 14 mincí a z toho tři silverka !!

To je hezky, koukám ze především novota, ale tak paráda ;-) když jsme se loni soustředil vyloženě na ag a jezdil hlavně policka tak jsem prez 100 ag za rok dal. Ale o čem to je? Nuda radši z lesa a s příběhem 8-)

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top