POD DUBEM

Takový malý smeťáček

 Včera jsem jel do jednoho ze svých nedalekých oblíbených dubových lesů. V minulosti leccos vydal, tak jsem se rozhodl ho poctít znovu svou návštěvou. Ceny PHM jsou stále ve výši, která mi přidělává značně vrásek při návštěvě nových a vzdálenějších lokalit. Nechal jsem auto na louce u lesa, po 50 metrech našel skulinu v hloží a vstoupil do lesa. Hned u prvního dubu vyloudil Nox kakofonii zvuků. Koukám, na povrchu nějaké železo, asi smeťák. Šel jsem dál, za hodinu jsem měl dvě obyčejné mince, zinkový knoflíček a pár brokovek.

 Vylezl jsem z lesa na louku, v dobré víře, že se to s nálezy nějak vylepší. Za další hodinu přibyly dvě mince a do batohu něco odpadu. Zase jsem vlezl do lesa, ve snaze něco najít. Něco, co by za to stálo. Uplynula další hodina a v kapse přibyly další dvě mince. Jinak už jen olovo, brokovky, bordel. Totálně zpruzen šesti obyčejnýma mincema jsem se rozhodl pro ústup. Odcházím stejným místem, jako jsem přišel. Pod dubem opět mávnu, hafo signálů. No co, horší už to být nemůže, říkám si. Vybral jsem jeden signál do barvy a k úžasu jsem vykopal zvonek. Sice prasklej, ale alespoň pořádný nález. Pustil jsem se do pečlivého naposlouchání barevných signálů v záplavě železného bručení. A světe div se - vytáhnul jsem hasičský odznáček. Pak něco pokrouceného, pak minci. Hrabal jsem opatrně ve střepech, pak jsem vytáhl svátostku, pak psí známku a další "barevné" předměty.

 Po skoro čtyřech hodinách jsem odjížděl s úsměvem, že to dobře dopadlo a nemusel jsem dát tento les na index. A ještě se k dubu někdy vrátím, třeba se tam pod tím železem ještě něco zajímavého skrývá....

 

 

Místo činu
Místo činu
Uklizeno
Uklizeno
8 votes
8 votes

Post

Dobře to dopadlo :-) ;-)

pěkný to je jako kdyby to tam někdo narafičil...od každého něco-mince,svátoska,odznak.... ;-) 8-)

Díky, kluci :-) Narafičený asi ne, spíš někdo uklízel v šuplíku ;-)

;-)slušný,smeťáček už mi dlouho neskřížil cestu. :-)

Líbí se mi ten pořádek pod dubem.
Tohle je výchovné, tak to má být. Na YT většina těch „celebrit“ s detektory jen kope díry, nikdo pořádek na pracovišti nefilmuje. Je to škoda.

Takže pořádek pod dubem hodnotím za palec!

Romane, děkuji za výchovný palec :-D

Není zač ;-)

Hezká nadílka -gratulka ;-) Tys to tak uklidil že už ten dub možná nenandeš :-D ;-)

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top