Polní směs

Toto jsou nálezy z pole když ještě nebylo zaseto,je to z prochozené lokality na kterou chodí hodně lidí a i přesto se zadařilo,kdyby někdo určil ty dvě pečetítka byl bych rád.

9 votes
9 votes

Post

Paráda, i na prochozeném se dá evidentně najít ... já třeba za 8 let hledání nemám pečetítko ani jedno, takže gratuluju a snad se jednou taky vyloupne :-)

Pěkná směska. :-) :-)

Pěkný zobání. A s tím prochozením - i tisíckrát prochozená lokalita může dávat super nálezy - já před časem zavítal na jednu svoji notoricky prošlapanou loučku. Majitel mi na ni vysekal jen poměrně úzký pás, takže se dalo jít ve dvou akorát tam a zpět... a i tak padlo tuším 6 mincí a pár dalších pěkných veciček... :-)

ESI totok je prohozeny , tak ten co to pro hodil je buď lempl na hledání a nebo hledá tím novým paprskometem co umí i diamanty o:-) :-D
Dneska sem chodil po vyhledané lokalitě a takhle velký kusy barvy tam pípnout znamenalo jen velkou hloubku v betonu a hooodne štěstí . Jinak jen samá plevelná drobot ;-)
Takže gratuluji k pěkně bohatému místečku i nálezům ;-)

Kdo chce kopat diamanty nesmí chodit noxe a cétéixo. S nima totiž nekopeš koks a diamant je defuckto to samý... :-D ;-) 8-)

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top