Pro lahvičku

Výprava za zapomenutou lahvičkou..

Po delším čase jsem se konečně vydal do jednoho lesa kde jsem zapomněl nález. Před cca dvěma měsíci jsem v lese kde jsem byl poprvé, narazil u úpatí skály na železný signál. ID tvrdilo že barva, ale rez a kované železo. V díře (hluboké) bylo pár polámaných podkov, drát, želízka, ale hlavně hodně střepů. Z toho mumraje vypadla malá lahvička která mi okamžitě padla do oka. V mošně už dost bordelu bylo a další přibíval. Tak jsem si zapálil cigárko a jal se dělat pořádek aby se lavičce nic nestalo. Tu jsem postavil na výčnělek.. Ano samozřejmě jsem odešel bez ní.. Zdá se že jsem vážně nemehlo. Při práci jsem si flexou cáknul do ksichtu a odskákalo to pravé oko. Tak mám teď čas, ale jenom na půl oka ;-) no a tady je výsledek. Lahvička bohužel z Výčnělku zbuchla a nemá hrdlo.. Ať to pípá všem :-)
Les co jsem si myslel že už tam nic není
Les co jsem si myslel že už tam nic není
Když vykouknete z lesa aby jste viděli co to tam tak voní
Když vykouknete z lesa aby jste viděli co to tam tak voní
5 votes
5 votes

Post

Lahvičky mám rád,ale na smetákach jich moc vcelku není

No tak tahle byla, než jsem přišel já o:-)

;-)pěkná flaška potěší,mám ke kopání ještě tak dvá kubíky smeťáčku,tak snad ještě něco pustí. :-)

Tak jsem pátral ;-) a jedná se o lahvičku od zázračného bylinného léku proti stresu. Vzhledem k tomu že obsahoval 70% alkoholu tak asi fungoval :-D :-D :-D pod touto ochrannou známkou se vyráběl už před 150 léty.

Jo a ta mosazná součástka by měla pocházet z karburátoru traktoru z 20. let a ten kohoutek je z vodovodu který se také vyráběl už v dobách RU..

Já když se naleju absinthem,tak je taky po stresu 🤗

Sondak máme to stejně ;-) o:-) :-D

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top