Půdní sudeťák

V práci bourám barák, podlahy po vytrhání vydali pár hellerů a krejcárků, zato půda je výživnější! :)

tentokrát mezi krokví a štítem se pod kouskem lepenky schovávala literatura. Nebýt u lepenky lahvička, ani bych tam nešahal:) 

9 votes
9 votes

Post

Jako stav parádní a nález nevšední, vo tom žádná :-)

Pánové, nedávám to sem kvůli obsahu... Jen je to tak krásnej pocit, když to padne :-) když zkoušíte někam poslepu hrábnout jakože kdyby náhodou a ucítíte něco, co tam rozhodně nemá co dělat :-)

;-)taky sem už podobnej nález měl,ale vše šlo okamžitě páá.Ale zase sem měl věci na výměnu.Eště tam mám někde géringa :-DA na jůtobku je někde geniální video,asi deset scének jak působí jednotlivé drogy na řidiče.sem málem umřel smíchy,akorát nevím pod čím to tam hledat.kdybi někdo vrzněte sem odkaz ;-) :-)

:-áno,to je vono :-D

náhodou to měl Áda vymyšlený suprově-tuto knihu dostávali povinně všichni novomanželé jako svatební dar od vůdce-no a jelikož měl podíl na prodaných knížkách.... :-D :-D

:-D :-D

Pánové tak jsem se dočetl, že v indii je to v současné době nejprodávanější kniha a jelikož adolf umřel v pětačtyřicátém, do roku 2015 za tu knihu stále dostával někdo autorskej honorář :-)

Děkuji za objasnění ;-)

Na fetu tenkrát jeli všichni. Velení, pěšáci, spojenci, Japonci... Celej blitzkrieg a jeho úspěchy jdou na vrub metamfetaminu. Když začal docházet, se zázrakem byl konec. Ono taky co naděláš, když se proti tobě žene banda zpikovaných nácků? Drogy ve válce hrajou důležitou roli odnepaměti. Už elitní jednotky vikingských Berserků frčeli na psilocybinu a takovej Vietnam? Ti, co přežili se zbytek života potýkali se závislostí na heráku. Dokument o tom se jmenuje tuším Drogy ve válce. Hodně zajímavý pokoukání, doporučuji! ;-)

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top