Rower Martas a aktivace laseru za jizdy

A jsme jeste hloubeji ve skale, pokracujeme.

2 votes
2 votes

Post

Super, bude i video? ;-)

To není vše. Budu vyhledávat taková místa, která jsou před lidmi maximálně chráněna a nedostupná. Místa, která moderní člověk nemohl znehodnotit nebo něčím poznamenat. A pokud tam nějaký kontakt byl tak v pravěkem měřítku.

Co se týká laseru má celkem 6 ruznych hlavic. Tyto hlavice podle typu jsou schopny obodovat celý vnitřní prostor a poskytnout lepší informací o tvaru než světlo. V případě nějakého extra dlouhého tunelu laser dosviti dál než baterie led. Další součástí mého výzkumu budu ponorka na 100m Lane. To bude ale až později. Ta bude vypuštěna do míst , kde je spolkne prulinova voda a zanese kdo ví kam do nitra země.

Mám dotaz (Plha copy..)
Proč v místech o velikosti několika decimetrů krychlových předpokládáš kontakt v pravěkém měřítku - předpokládám, že pátráš po stopách života ?

Protoze tato mista obsahuji naneseny sediment, ten tam pred miliony a tisici lety nebyl v takove vrstve a tudiz tam byl vetsi prostor.

A jak v tom sedimentu stopy pravěkého života objevíš? Nebo je ještě rower nakladač a rower sklápěčka na odvoz sedimentu?

Je to zajímavé a tak se ptám ;-)

Napriklad jeskyni malby se mohli tez malovat ve stoje. Tudiz budou v hornich castech. Stejne tak se mohli nejake nastroje nebo kosti odlozit na horni casti. Nehlede na skutecnosti o zmene klimatu, kdy nanos sedimentů mohl byt v jinych intervalech, pomalejsich. Nebo dochazelo pouze k edutaci materialu v ramci gravitace zhora, coz je jeste pomalejsi proces tvorby pudniho profilu, nez humus; jil ci spraše.
Vetsi kostry by tam mohli stale castecne vykukovat. Napriklad v Rumunsku se nasla v jilech sedet hlava T-Rexe. Byla tam pres 60mil.let.

No, máš to zmáklé a evidentně studuješ a čerpáš. Každý badatel měl těžké začátky, hodně zdaru.

Já to nechápu.
Ale držím pěsti.
:-)

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top