Suma sumárum

JČ 2022

Asi vše co stálo za to.

Dohromady cca 12 hodin v terénu.Jinak nebyl čas a to vedro...

Najivně jsem dvakrát skusil štábák i když už jsou to 3 roky co jsem tam asi už omylem trefil sluníčko.Výsledek jako loni vlastně nic.Jen v jednom remízku jsem natrefil na flek kde vlasatej seděl a asi přemýšlel jestli to risknout a věřit generálu Jevgenijovi Ivanovičovi Lominychovi /což by byla chyba/nebo se dostat na vlastní pěst k amíkům.Vlastně tam bylo vše co zahodil kopějky,feniky,kropenáče,zásobník do pistole,spousta devítek,obal na sirky a pyramidky ale známka klasicky nikde.S totálním odkovením toho místa mě zdatně pomohl Pepe Trump.

Pole ač jsem nepřítel tohoto sportu byla o něco dajnější a první výprava s kolegou Jívou hned přinesla ag brož a pěkný křížek.

Další dvě hledačky jsem trávil s gangem kde se taky sříbřilo ale více svátoskovalo

Nakonec jsem se poprvé dočkal že za chatou mě upravili pole v době mého pobytu což se mě za ty roky nestalo většinou jsme odjížděli dříve takže jsem na něj dvě hodiny vlítl posbíral nějaké abéčka a jedno to středověké "nákončí"

Jinak zbytek ta klasika všude přítomné měďáky od M:T do první republiky,nějakéto závaží atd prostě ta klasická polní šepleť

Tak zase za rok a snad výjde i čas zaběhnout s Dobym a Jakubem čímž se jim omlouvám ale to vedro tady prostě nedávám (O:

14 votes
14 votes

Post

Parádní fotky Blondy. Jsem rád, že jsme se poznali. Teď ještě musím začít trénovat vytrvalostní běh polem, abych Ti příští rok stačil. 😁

příteli badateli, pěkný relax - krásné nálezy, krásně presentováno, dokonce i zdejší pijavice jste poznal, co chtít víc!! :-D :-D

Moc pěkná klubovka Blondy :-)

:-D Jj ještě bych dodal že asi nejzajímavější nález je asi ta malá jen 9 mm velká (v té kolaži paradoxně ta největší v levo) a bohužel dosti poničená svátoska pocházející z kostela Nanebevzetí Panny Marie Karmelské v severozápadním Rumunsku.Radna je římskokatolické poutní místo od místa nálezu je to cca 800 kilometrová pouť k místu nálezu.
Díky kolegovi Fíhovi za určení :-)

Krásný to máš, kamaráde! Ať se daří i nadále! :-)

Tak snad si si to tady na jihu užil a hlavně odpočinul ;-)

Jíva příteli děkuji.Už píšu z domova :,-( :,-(
Jinak za chatou je zdiskované pole souřadnice ti pošlu.Bylo to poprvé co jsem ho stihl vždy jsme odjížděli a nikdy nebylo hledatelný.AB knoflíky,střed. "nákončí",mince zavaží atd.Ag jsem nedal ale byl jsem na něm jen 3 hodiny.Možná by stálo za tvoji návštěvu a máš to kousek od baráku.
Taky jsem tam našel erbovní knoflík tak moc jsem si přál aby to byl někdo z okolí třeba Hildprandt ale bohužel je to nějaký baron a nedohledal jsem.Tak se tam mějte klucí jihočeský a když bůh dá tak zase za rok Vás všechny rád uvidím

Já se až teď od rána převlíknul do suchého.Už tři dny bojuju s bolestí zad ale pokusit se obhájit titul jsem musel.Nakonec jsem do finále postoupil ale bedna z toho nebyla.Taky doufám že se za rok uvidíme ;-)

..na pohodu, pěkný fotky 😉👍

Pěkný kousky. :-) :-) :-)

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top