UŠUS

VYZNAMENÁNÍ V EŠUSU

DNES PO PŮL HODINĚ PĚKNEJ SIGNÁL V TARASU,POD KAMENEM EŠUS. V EŠUSU DŘEVĚNÁ KRABIČKA A JEŠTĚ HEZČÍ OBSAH
13 votes
13 votes

Post

druhej ešus v tarasu. stav jak z výroby.
pro mě neuvěřitelný.

to by to vevnitř vypadalo jinak, kdyby to bylo ze země - taky se přikláním k fake

Jestli je to opravdu kopané tak gratulka,tohle bych si dal taky líbit.

Haha jasný Fake!!!!!! :-D :-D :-D :-D :-D

Fake, ale hezkej pokus :D

UŠUS NEBYL V ZEMI,BYL ZASKLÁDANEJ V HROMADĚ KAMENÍ
TAK TOTO NENÍ ŽÁDNEJ FAKE.NIKOMU NEBUDU VYVRACET JEHO NÁZOR
TEN ZÁŽITEK Z NÁLEZU JE NENAHRADITELNEJ.

To je jedno, jestli byl v kamení. Po 60 letech vystaveno povětrnostním vlivům a vlhkosti a na ešusu ani náznak mechu, který je jinak na kamenech :) nebo po jiných nečistotách (z deště, sněhu...). To samé se týká obsahu. Sorry jako...:)

nehledě k tomu, že i doma v šuplíku budou metály po 100 letech patinovat....což tyhle nedělají a jsou lesklé jak psí kule :)

K metálům se raději vyjadřovat nebudu ale co mi přijde hodně zvláštní jsou ty závažíčka.Našel jsem jich dost i po půdách(i v krabičkách) ale nikdy nebyly za ty roky tak krásně nablejskaný jako ty co jsi tam měl ty.Nechci tě urazit ale vypadá to jako kdyby ti je někdo vypucoval před tím než si to vyhrabal.Nebyl jsem ale u toho když si to kopal(a ani to není zárukou že to tam není chvíli) tak nemůžu moc soudit.Nesmíš se ale divit že se to zde klukům nezdá,i mě to přijde podezřelé(alespoň podle fotek).Možná by pomohlo poslat alespoň ty metály ww2 lépe vyfocené na LH.Tam se snáž pozná jestli jde o originál nebo o polský falsum ;-).Měj se a ať se ti daří.

Sory tak ww2 je tam akorát ten kříž.

Druhý nález v tarasu. Plechový hrnek a ušus. Nablýskané předměty. Nádherný stav. Jak to tam asi bylo dlouho ? Ode dneška se asi zaměřím na tarasy :-O ;-)
Durbas - Sám nejlépe víš, jakou mají tvé nálezy historii a cenu. No a přece nebudeš lhát sám sobě, to dá rozum né ? ;-)

Kriz odznaky jsou jasná kopie nedávno jsem zakoupil kopii krize prvního řadu s masli za 400kc která je novotou autentická... dohromady nákup tak za 2000"kc sorry příště udělají větší radost prázdné hilzny než takovýhle fake ..... Připadá mi jak z TV nova :-D kdyby někdo měl zájem zašlu foto kopie krize

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top