V chatě

Je to fakt zvláštní až mystické ocitnout se v místech respektive stát na místě kde před zhruba 7500 lety v mladší době kamenné stávala chata/dlouhý dům stavba kulové konstrukce obdélníkového tvaru o délce cca 20 m kde bydleli pohromadě celé rodiny. Celou vesnici pak tvořilo většinou 3 až 5 těchto chat. Bohužel už co nevidět bude toto všechno pokud už není,zalito asfaltem.Postupně stavím model této chaty tak až bude hotov a bude vypadat trochu k světu/což není jisté/ rád se pochlubím (O:

12 votes
12 votes

Post

Pěkná chaloupka :-) Na těchto stavbách je zajímavé, že když jeden kůl ze základní stavby přestal sloužit (uhnil), tak byl nahrazen jiným. Z toho odborníci odvozují, jak dlouho (asi) trvalo dané osídlení.
Snad si to dobře pamatuji a nějak zásadně se nemýlím :-)

Co se tam našlo dalšího krom kůlových jamek a keramiky? :-D

Moc rád se podívám až bude hotovo. To místo musí mít zvláštní energii.😎👍

Cobe našli jsme tam za těch devět měsíců i pár opravdových skvostů. Nicméně mně nenáleží abych o tom mluvil. Tento příspěvek je pouze jak správně napsal kočka o zvláštní energii, magičnosti toho místa.
Do té doby jsem si myslel že na mě nic nepůsobí že jsem proti tomu tak nějak imunní. Kdysi jsem našel bronzovou sponu mám ji tady v nálezech. Mimo toho teda že jsem měl radost jsem nic necítil žádnou energii. Ještě než jsem ji odevzdával byla u mě kamarádka z práce která tenhle dar má. Respektive celá její rodina. Ona sama o sobě tvrdí že je čarodějnice ale to je jedno. Teď co napíšu je pravda přísahám na své děti. Ona tu sponu vzala do ruky úplně jak v transu najednou byla potom mě sponu podala ta spona byla úplně rozpálená a její ruka úplně vařící. Tenkrát mě poprosila jestli doma něco takového nemám co bych jí mohl půjčit protože táta má rakovinu. Sponu jsem jí půjčit nemohl protože jsem jí odevzdával do muzea. Ale měl jsem tehdy doma kroužek z výzkumu jedné vesnice z doby bronzové. Vzala ho do ruky a probíhalo vesměs to samé. A teď to hlavní. Vzala ho tomu tátovi a je mi jedno jestli tomu budete věřit nebo ne ale po půl roce kdy měl její otec ten kroužek stále u sebe ve dne v noci se samozřejmě s podporou doktorů z toho vyhrabal. Ale největší zásluhu přisuzovat právě tomu kroužku a tu energii v něm. Pak mě přijel navštívit i s tou kamarádkou kdy jsem ho teda viděl poprvé přišel mi osobně poděkovat i když teda vlastně z mé strany nebylo za co a tenkrát mě přivezl protože mu kamarádka řekla že sbírám druhou světovou válku ale neřekla mu že Rusko německý slinták který koupil. Prostě podle něho i kamarádky to byl právě ten kousek kovu který mu zachránil život.

Wlady věřím! ;-) To jen modernímu, zdegenerovanýmu člověku zakrněl mozek a konzum mu ucpal většinu kanálů k vnímání. Těžko si pro podobný rituál představit lepší médium, než je pravěký artefakt.
Na dovolený ve Švýcarsku mi vypovědělo koleno, ale takovým způsobem, že jsem byl zralý na špitál. Naštěstí tam byla kamarádka ovládající reiki, nebo něco podobnýho. Nad kolenem mi rukama různě čarovala a něco u toho pronášela. Já byl skeptik a v duchu jsem se jí smál, jenže pak se začali dít věci. Asi nejpodobnější tomu bylo, jako kdyby mi koleno omotala útěrkou namočenou v teplý vodě a stupňovalo se to, až to začínalo nepříjemně pálit. Přitom se mě ani nedotkla. Koleno bylo během půl hodiny jako nový a dalších deset let jsem neměl jediný problém. Od tý doby na tyhle věci věřím, zažil jsem to na vlastní kůži ;-)

Argil
Mám podobnou zkušenost,tak ač ortodoxní materialista jsem musel uznat že na tom něco je.🤔Od tý doby svůj antiidealistický názor nevykřikuju moc nahlas,abych si toho fousatýho manažera tam nahoře moc nenaštval.😇🐱

Pěkný příběhy, taky verim v takovýhle schopnosti ale málokdo to dokáže...

Kocka1963: V materiálním světě je nejjednodušší bejt materialista. Ostatně byli jsme k tomu vedeni odmalička. Duchovní rozvoj tady nikdy neměl tradici a dodnes vyvolává spíš smích a opovržení. Proto průměrný Čech umírá v 50 letech, zatímco třeba asiaté v 90. Vím o tom prd, nechodím bos, ani v batikovaných hadrech, ale vesmír je něco jako obrovská baterie, ze které umí přirozeně čerpat životní energii zvířata, rostliny i pár lidí. Když je něco bolí, umí si snadno poradit, protože nepodlehli stereotypům a tento dar si nenechali vzít. Nám otupělým bezvěrcům zbývá lítat po doktorech a sypat prášky do hlavy...

Argil
🙂👍🐱

Já též věřím na tyhle pohanské magické schopnosti a praktiky , docela často místo patáků,používám osvědčené různé byliny . 👍 Magická místa jsou skoro všude, ale většinou je člověk začne vnímá víc, když ví čím je to místo významné a dokáže si navodit pocit magičnosti.
Je to v každém z nás, jak na nás působí tyto energie☝ když si tam stoupne kupřikladu nějaký trouba, který má v hlavě totálně vytunelováno 21 stoletim, tak nepocítí nic, maximálně jen to ,že bude večer na Nově výměna manželek a že to musí vidět...Já tomu prostě věřím a kdo by mě měl za to za troubu, tak ať mě polúbí řiť. 👍👍

Taky věřím ;-) Tajemné místo :-) Wlady copak tam bude? Dálnice? Montovna? Obchod?

Petře bohužel už je tam skoro hotová část dálnice.Vše zmizelo pod asfaltem :-/

Super 😉👍

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top