Chodite bez sluchatek,ci s nimi

Kdyz jsem zacinal s Whites chodil jsem ala pipsou :-D ;-)
Co jsem zacal s detektory XP,tak uz mi to slo primo do lopenaku :-)
Uz si nedokazu prectavit mrcas bez sluchatek
Momentalne mam DEus a k nemu WS5super,vitr nevitr,zadny hluk a jdou slyset i hranicni hloubkove signaly
Docela se divim ze tento detektor tu neni moc v oblibe,ani ve foru o nem neni zminka

in category Unclassified, created by Spaustolobig 26.8.2015 09:34

Zasadnne bez sluchadiel, počujem čo sa deje v okolí
a ked som v lese tak zver o mne vie, nestane sa že ju prekvapím

V létě bez, v zimě někdy - místo čepice.

chodím bez sluchátek,dříve jsem chodil se sluchátkama ale vadí mi že neslyšim ruch v okolí,dvakrát se mi stalo že se otočím a metr za mnou člověk,byl to myslivec a podruhé houbař zajímalo je co hledám,ale leknutí bylo dobré,od té doby jedině bez sluchátek :-)

Jedině se sluchátky, to pak slyším každý signál, i ten nejslabší. Mám obyč koss, která mi nezakryvaji celé uši a tak slyším i to co se děje kolem

Jednou sem zkusil sluchatka a uz to nikdy neudelam,tak nasranej jsem dlouho nebyl.Kazdej klacik a vetvicka se mi chytala za kabel a furt mi to rvalo sluchatka z usi,pri kopani se furt kabel plete nebo je zase kratkej a furt se mi mota na tyc.Mel jsem co delat abych je vzteky nenechal viset na strome.To ze neslysim poradne okoli mi taky vadi.Takze kdyz sluchatka tak jedine bezdrat a to se mi zase nechce za to dat 2500Kc.Tolik k me zkusenosti :-/

Tak to jsme na tom asi stejně,taky je nesnesu na hlavě,max.v zimě aby nemrzly uši.Navíc pokud to pípá při každém máchnutí,by mi praskla hlava a taky potřebuju vnímat okolí.

Také nesnáším sluchátka s kabelem proto jsem si pořídil dvoje VS107 nechám je nahlas nad ušima potom zaslechnu vše okolo sebe i sluchátka, dvoje z toho dúvodu že jak dojde baterka v jedněch běží další chodím nejradši les.Tak to je moje jediná zkušenost.

DIKY vsem za prispevky
Je to o zviku,fakt ze sluchadla s kabelem jsou na nic
JA jsem jednou takhle vylekal kolegu,sel vedle me,ale nevedel o me
Zatroubil jsem jak jelen,kamos malem vypustil dusi,celej slovnik sprostejch slov jsem si vyslechl,ale nasledne jsme se vydatne nasmali ;-)

Víte lidi, tady se melou dvě věci. Kabel a že to nechtěj mít některý hledači na uších. To je fakt, že jakákoliv sluchátka jsou prostě na uších, a některá mají kabel a jiný ne. Ovšem kritické je, co že tedy je v těch sluchátkách slyšet a bez nich je větší pravděpodobnost, že to slyšet nebude, o ohleduplnosti nemluvím, to je věc lidská.
Když chcete slyšet víc a dokážete v tom slyšeném něco víc poznat, a detektor kovu to dokáže hlavně v audiu nabídnout, tak to jde bez sluchátek velmi těžko. To je celý.
Pokud to je jednoduché píp - kop, tak to je trošku pro mě málo, to bych si připadal jako zvíře. Žárovka svítí, packou zmáčknu páčku, a vypadne bombón. :-) Chci prostě slyšet víc. :-)

Ale ty mačkáš páčku od lednice i bez žárovky :-D

Já nemám takovej sluch abych se sluchátky poznal různé zabarvení tónu od čisté barvy po příměs se železem.Ze začátku jsem taky chtěl chodit se sluchátky a investoval asi do 5 typů nějakých 8-9 tis.korun ale prostě mi to ve sluchátkách přijde furt stejné.Bez sluchátek u GM 4 PRo v duotónu pěkně rozeznám co asi může být v zemi,jasně slyším jestli je tón čistý nebo jde lehce do železa.V jednotónu chodit taky nemůžu,nepoznám nic,hlavně čistotu tónu,kolikrát když jsem to zkoušel a myslel si že je to čistá barva,po přepnutí v tom bylo slyšet trochu železa.
Jednotónový detík bych taky používat nemohl.

PROC ja si to vzdy prectu az to poslu,sorac za hrubky :-/
Ach ten cestin :-D

Zdravím.Já osobně jsem to vyřešil tak,že používám špuntový sluchátka a dám pouze jedno do ucha. Slyším tak parádně zem ,ale i okolí. Kabel jsem si udělal ze starého krouceného z telefonu a maká to parádně. Sluchátka daj prostě víc!Jen můj názor ;-)

Kroucenou šňůru si uděláš i doma,stačí tyčka vhodného průměru a horkovzduška.Necháš rovnou část jak dlouhou potřebuješ,zbytek namotáš natěsno na tyčku a na konci zas třeba kousek rovnej.Zajistíš proti rozmotání,nahřeješ a necháš zchladnout a stáhneš dolů.Zůstane pěkně kroucená.

Já chodím se sluchátky.
1) Když hledám, tak neposlouchám a nečumím, co kde okolo lítá a chodí
2) Mám Tesoro Lobo a kdo ho zná, tak ví, že kňourá, jako umírající kačenka. A já nejsem zvědavej, aby mě nějakej nimrod, nebo ekoterorista popotahoval, za trápení zvířátek :-)
Jinak sluchátka zásadně bezdrát.

lumberjack-Dost dobry :-D
Naprosto s tebou souhlasim,nepotrebuji aby o me kazdej vedel

hola jedině se sluchátkama abych slyšel slabé tóny. Bez sluchátek je to na nic protože se ke mně stahujou lidi ze širokého okolí což někdy není úplně ok. Mimochodem nevíte jestli se dělají sluchátka na AT Pro které jsou polstrované látkou nebo pěnou? V tomhle vedru chodit na uších s tou umělotinou je fakt PEKLO...

Mám stejný problém....ve sluchátkách pro AT je hrozné vedro... Pokoušel jsem se sehnat ten jejich konektor, ale neúspěšně a tak přemýšlím o koupi té jejich redukce (za 1500kč :-(( ) a k tomu použít nějaká menší sluchátka.

o té redukci nevím, ale je otázka jestli tam nebude nějaký útlum signálu...nejspíš servu originál polstrování a našiju přes ten molitan nějakou látku a bude hotovo...

http://www.garrett.cz/originalni-redukce-garrett-pro-sluchatka-at-pro-63-mm/d-69455/

Mě zase napadlo, že bych řízl ten original kabel a dal tam konektory(obyč jack nebo něco vodotěsného) a vždy bych si vyměnil buď ty nebo ty sluchátka...

Na druhou stranu za pár dní bude zima a budu rád, že mám velká sluchátka ;-)

Ale todle Garrett asi úplně nedořešil...buď jejich velká sluchátka nebo nic (reprák nepočítám)

:) s tou zimou se utěšuju taky :)
jinak jen takový rychlý zlepšovák (pravda budeš vypadat divně, teda jako já :) ) když sroluješ šátek do nudle a uvážeš kolem hlavy tak aby vršek sluchátek seděl na tom šátku tak sluchátka nedosednou úplně na kůži a nepaříš se tolik...:)

to mě nenapadlo....já vždy z jednoho ucha sluchátko sundám a takhle střídám uši... :-)

Já bez sluchátek ani ránu je to pro mě naprostý základ ;-) Kdo je nepoužívá tak se hodně ochudí :-)

V lese bez sluchátek ,máš přehled co se kolem.tebe děje 8-)

První dva roky zasadne jen se sluchátky. Ted chodim uz dost na hejkala. Mam koss U30 a v tom se vam v tom horku tak zaparej usi, ze Mach by cumel :-)

o té redukci nevím, ale je otázka jestli tam nebude nějaký útlum signálu...nejspíš servu originál polstrování a našiju přes ten molitan nějakou látku a bude hotovo...

Simplex plus má možnost připojení bezdrátových sluchátek. Budou fungovat jakákoliv, nebo je podmínka koupit originály za 3000 ? :-/

Jsou třeba originál (mají odlišnou frekvenci), ty zelené. Údajně jdou i ty modré.

Díky za info. Zatím tahám drátek. :-)

Zdarec chlapy, takže kdybych chtěl k Vanquish 540 dokoupit později bezdraty, tak jsem odkázán jen na ty jejich origo za 3500? Jestli ano, tak sem smířenej s tím že budu do smrti tahat drát 😂

Stačí jakákoliv Bluetooth sluchátka s Aptx low latency.

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top