Chodíte v noci nebo ve dne?

Zajímalo by mě kolik je tady nočních mužů a kolik jich chodí jen za bílého dne.
Já chodím spíše ve dne nebo pozdě večer (nejsem tak vidět)

in category Unclassified, created by hledac7745 19.3.2017 07:53

No někdy je lepší být vidět.Chodím ve dne.Nerad bych někomu dělal trofej nad krbem :-( ;-)

:D no to je pravda ... i když s vlastní zkušenosti vím že někteří čumilové nejsou znovna někdy 2krát příjemní :/ :-P no ale co v noci mně nikdo nevytáhne když spím tak spím ;-)

Ano,když si mají něčeho všimnout tak to néé,ale po čem jím je ho.no toho si všímaj.Bohužel,tak to je.

;-) no jo no ale to je lidská povaha :-P

No právě, ta lidská povaha :-P

:-) :-)

Zásadně ve dne . Nechodím nikam , kde nemám co dělat a s lidima vycházím vždy dobře . Stačí kolikrát jen nebýt drzej , rozumně odpovídat a nemachrovat , nedělat bordel ,zahrabávat . Když navíc člověk nabídne cigáro a nebo placatici, tak se kolikrát dozví pár zajímavých příběhů a nebo dokonce dočká i milého překvapení o:-)
Večer ,brzo ráno a v noci sme jen pomalu se pohybující cíl. Pak už záleží jen , jak je ten debil s flintou střízlivej a dobrej střelec. Já měl štěstí a potkal asi ožralý nemehlo , protože netrefil 8-)
Jednou na mě jeden vlítl u Zdejciny ,ale hned jak viděl , že neodporuju mi řekl, že mě už hezkou chvíli pozoruje , ale mám štěstí, protože nenechávám díry a bordel ,protože chodím po jeho políčku . Nepindal, nenadával i když příchod a první slova vypadali na pohromu. Pokecali sme trochu , já mu ukázal , jakej bordel mu vytahuju z pole a co se tam dá najít a v klidu sme si šli každej po svém ;-)

To joeblack:Přesně tak,je to o slušnosti a hlavně o lidech.A s blbcema se nemá cenu hádat.Je lepší odkráčet jinam,kde má člověk klid. ;-)

Tak jest ;-)

V noci je tma nemám rád když kolem sebe nevidím tak rači ve dne, a jak psáno výše někdy mám každýho v kulách a hledám 10m za barákama bez problému a bez konfliktu a někdy rači jedu 10km od lidí do hlubokýho lesa a jsem vděčněj a děkuju za to že jsem pul dne nikoho nepotkal. o:-)

Obojí, podle času. Velké výhody hledání v noci vidím v tom, že Tě nikdo neotravuje a že si neukrajuji času ve dne, kterého mám stále větší nedostatek,.. V noci chodím zásadně pouze pole a to taková, která nejsou blízko lesu. Do lesa jen ve dne, jinak bojim :-D Na noční hledání vždy čelovku a náhradní supervýkonnou baterku do kapsy - to proto, abych když slyším podezřelé nepříjemné zvuky, vytasil svítilnu a otočil se s ní dokolečka a hned mám jasno jestli se v okruhu cca dvěstě metrů něco děje, pokud nic nevidím, zhasínám a v klidu pokračuji ;-)

Hledani v noci ma sve kouzlo,takle kdyz je uplnek,jasna obloha,rimani,kelti a slovani pod nohama,jeeje
A nad takovejma vecma nepremejslim,ze me nekdo sejme,to bych jinak v noci ani nemohl chodit
Sice clovek nevidi radky,ale to prekvapko rano,kdyz se clovek prohrabuje bordelem a mezi tim neco velice hezkeho,
Kdyz za noci citim mezi prsty relief jak vystupuje na minci a vim ze je rimska,nejlepsi vec
Tohle nikdy za dne nezazijes..
A svetlo, to nepotrebuji ;-)

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top