Co si sebou berete na lov?

Co všechno musí obsahovat vaše vybavení, co si nesmíte zapomenout když jdete hledat? ;-)

in category History Hunters, findings and determination, created by Polasek 14.11.2010 14:05

Osobně nesmím zapomenout detektor, lopatku, foťák, čelovku, náhradní baterky a nějaké to kuřivo :-D

Detektor a lopatku urcite. To by vlastne aj postacilo, ale pribalim so zo sebou aj nozik a digitalnu buzolu aby som trafil pekne naspat. ;-)

Já jsem si zvyknul na dohledávačku, a když došly baterky tak jsem zjistil že to není to pravý ořechový. Jinak s sebou vozím akorát detektor,vojenskou skládací lopatu, zahradní lopatku, GPS a plnou krabičku cigaret

začínám ,takže jsem si vzal detektor, něco na výkop, nožík, GPS,fotak (v telefonu) a něco k pití (kde nejsem autem,tak něco na zahřátí :-D ).

Detektor Tesoro, vojenská skládací lopatka( Rakousko), náhradní baterie, levou gumovou rukavici, igeliťák pro případ deště( na ovládací knofle), cigarety, zapalovač, toť vše ;-)

Detík,baterky,kopátko něco k žrádlu a pití,pár dobrích kamarádu a naději že něco najdeme :-) 8-)

Do lesa sekeromotyku, na pole lopatku a od jedné předváděčky, kdy jsme šli potom hledat, něco k jídlu a pití, protože jsem měl hlad až mi bylo blbě. Detík Cortez.

Samozřejmě vaquero,lopatku,navigaci,telefon,pití a pořádnej nůž na opasku.Člověk nikdy neví kdy se bude hodit. 8-)

detektor,lopatku,náhradní baterye,batoh,pití,a kámoše na kopání. :-D

detektor, kopáček, minilopatku, čelovka, telefon, navigace, rukavice kožené, rukavice chirurgické, 1,5 pet lahev s vodou(zůstává v autě), fajfka + tabák, nůž, igelit pytlíky.

Vše co ostatní + psa, děti a vyjímečně drahou polovičku. 8-)

Dobrou náladu,která mě po první vykopané plechovce od sardinek opouští,ale naštěstí ne nadlouho :-D

A taky hlavně papír na záchod. To je moc důležitá věc. Nikdo ho nenosíte s sebou? :-)

Kozajdo,máš pravdu.Už kolikrát jsem si ho chtěl vzít s sebou,ale pokaždé jsem ho zapoměl.Je pravda,že jsem ho zatím nepotřeboval,i když náhda je blbec :-P no a při mém pojídání salátů o:-)

Z poslednich akci z detakem zacinam mit dojem ze by v me vybave nemelo chybet midlo a rucnik.

Já pouze to nezbytné. Detektor, armádní skládací lopatku, fotáček, neslazené tekutiny, abych nebyla po všem tom kopání dehydrovaná.Svačinku s vyšším obsahem bílkovin, abych lépe spalovala tuk při výdeji energie. Zrcátko,vlhčené utěrky,abych se do civilizace nevracela jako šmudla...a také Difusil, pro rezervu.

Podstatný je plechovkový pivo, cigára, a ten papír. Foťák, mobil, klíče od auta, bágl s vodou, pásek US a čutoru, kapsu na něm, pixly a plastvejce na nálezy, nálezovej protokol kdyby něco, sváču někdy, baterky, kopátka podle terénu, zbytek si najdu vercajakem... a taky ňáký lidi, abych měl s kym kecat, a taky doklady kdyby byly fujtaxly, poldové chtěj pak vobčanku.

litrfree- pivo a klíče od auta? Ty klíče asi pro ty lidi ( náhradní řidiče ) 8-). Nálezový protokol??? A to k čemu?

protokol abych si poznamenal co tam chtěj, ty půdy, náčrtek, popisy atd. Pivo a klíče: To vyprchá při kopání rychle, a taky si je třeba zdřímnout. pak to je HLEDÁNÍ...

když jsem v terénu, tak hledám, na spaní tedy čas nemám. Při hledání ten čas utíká hrozně rychle. Já potřebuji pro hledání aspon 5 hodin času. Zbývající čas zabere doprava na lokalitu ( na kole nebo busem ). Protokol, to tedy čtu poprvé.

Litr už nosí jenom nealko pivo a stydí se to přiznat ;-) :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Tak to je jedině plus :-). Už jsem zažila, že si kolega hledač ( řidič ) vzal sebou na naše společné hledání 3 sedmičky vína. :-(. Já neřidič pak musela čekat, až klesne hladina alkoholu...to jsem neuvedla, kolega mimo jiné sebou bere ještě přístroj na měření alkoholu...

Ja si beru jen to nejzákladnější : detík a rejč do ruky, pak do báglu pítí, něco k zakousnutí a hlavně HAJZL PAPÍR :-D

Drát hoši ;-)ten je důležitej :-)od tý doby co Houbovi při kopání ulít knoflík od maskáčů tak drát :-)přece nebudu u luxování ještě šít :-)a ještě žvejkačky.

Bez špeka hledat nechodim aby bylo jasno :-D :-D

upřímnost nadevše :-D

Detík, lopatku, motyčku,nožík, náplast,baterku,náhradní baterky do detektoru,něco málo k jídlu,oplatek ,jablko a hlavně min 1,5 l čisté vody !!!Čistá voda je lepší-jednak k pití a jednak k umytí xichtu
a rukou..Jednou jsem doma zapoměl na stole flašku s pitím a po 3 hodinách jsem se musel vrátit z hlubokého lesa,kdy už na mě šly z dehydratace mdloby domů.Ty výrazy co jsem si sám sobě řříkal sem ani radši uvádět nebudu.Takže hlavně vodu !!!

:-D

detík,lopatku,rýček,nůž,haizl papír :-D,kombinačky,igelitovej sáček,pití,něco na jídlo,sirky,sluchátka,občas mapu,baterky,baterku,mobil,a určitě jsem na něco ještě zapoměl :-D

Taky by se někdy hodil obvaz, pokud je maso nešikovný a třeba sjede nůž.
Pro borce co mají alergii na vosí či včelí bodnutí, bych doporučoval něco proti tomu. Jednou jsem dostal 7 vosích a jedno sršání bodnutí a jako, že nejsem alergik, měl jsem toho dost. :-(

No ja si beriem golden 3,polnu lopatku čsa,vodu slaninu nozik sem tam nejku mrasku co ukardnem ocovi a velky ruksak na zelezo :D :-D

toaleťák na řiť do báglu hned vedle detíku,jinak z domu na lov ani ránu,bez toho v báglu nejdu a ni do práce,příroda je mocné projímadlo 8-)

Na lov si beru dobrého přítele a amatérského nadšeného dlouholetého archeologa,kterému když řeknem za půl hodinky jedem dom už se nevzdaluj, v nestřeženém okamžiku zmizý za protější kopec a hodku ho hledáme,je to ale bedna na historii a dobrý kamoš i když je mu přes 60 let má to v hlavě srovnané a mimo odjezdu dom je na něho spoleh :-D :-D :-D

Dostatek tekutin, dostatek cigaret, fotoaparát, detektor, náhradní baterie, rýček, upravené zednické kladivo pro kopání mezi kameny, svačinu, kapsu na nálezy, rukavice, menší cívku, pro jistotu několik kaček, mobil, klíče od domova... to bude asi tak všechno :-D

batoh,detektor,cs.rycek,rukavice,piti,nuz a po zkusenosti aspon 1baleni kapesniku :-D

Batoh,křesadlo,mačetu,čelovku,rukavice,ubrousky,sluchátka,izolačku,mobil,baterky,lopatku a štěstí.

Batoh,křesadlo,mačetu,čelovku,rukavice,ubrousky,sluchátka,izolačku,mobil,baterky,lopatku a štěstí.

Detík,lopatku,rukavice,psa,cíga,dvě pivka,dva buřty,chleba,piškoty,skládací pilku,pár hřebíků(rád si udělám lavičku).A to vše se kromě psa vejde do batůžku. ;-)

Detík,kopátko,rukavice(podle počasí oblečení,obuv)dohledavačku,bajonet na šťouchání do země,nuž nebo kvér místa a času hledání..A v batohu malá lekárnička,kartáčky,náhradní ponožky,sluchátka,čelovka,náhradní baterky,jídlo a vak s vodou.

Detík,švýcarskou skládací lopatku,náhradní baterku,pití a nějakou tyčinku na zakousnutí.Po včerejšku jen toho jídla bude asi víc. Našel jsem granát a při čekání na pyrotechnika vyhládlo :-)

ááá vypadlo mne slovo nůž či kvéd podle místa a času hledání...ups

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top