Detektor Bounty Hunter ES Gold (Teknetics Alfa)

Vlákno pro hledače používající detektory kovů Bounty Hunter ES Gold a Teknetics Alfa

Testy detektorů kovů Bounty Huntr na LP: Testy Bounty Hunter
Návod pro detekor kovů Bounty Hunter ES GOLD: Návod ES GOLD

in category Metal detectors, created by Elmara 20.5.2013 23:27

Zdravím všechny přítomné, jsem zde na Lovci pokladu úplně nový, takže netuším, zda něco dělám špatně nebo ne.
Našel jsem toto starší téma, kde je řeč o Alpha 2000. S Bounty Hunterem nemám zkušenosti, takže nemohu posoudit podobnost, ale s Alfou mám odmáváno 8 let, se základní cívkou. Je to jednoduchá, ale velmi spolehlivá hledačka. Má perfektní odezvu a velmi přesně lokalizuje.Displejové údaje je třeba brát orientačně. Co mě zaujalo, je vynikající přesnost určení fólií (alobal, lékové kartony, atp.). Baterie mi vydrží odhadem o dost víc, než je udávaných 20 hodin. Zde v příspěvcích kolegové uvádějí, že cívka je vodotěsná. Takhle - stalo se mi mnohokrát, že jsem zmoknul. To jí nevadilo. Ale po mém důkladném "testování" v potoku a hlavně v rosou doslova obalených porostech, začala vydávat značné množství falešných signálů. Ustalo to až po uschnutí. Možná že jsem ji někde poškodil, to nevylučuju, protože hledám bez krytu. Ale moje cívka vodu nemusí :-D
Chce to trochu praxe s posloucháním signálu a čtením displeje (který je občas trochu rozdivočelý), a pak už se dá odhadnout, co je asi v zemi. Chválím i jednotlivé úrovně citlivosti, má jich 5, většinu hledání jsem prochodil na 2 - 3 úrovni, a detektor nevynechával ani nejmenší cíle.
Bohužel, po těch letech už je detík plný šrámů z lesů, polí a houštin, takže jsem mu pořídil bratra, Makro Racer. Ale s tím nemám zatím zkušenosti žádné, tak jsem zvědav, jak to půjde, až počasí dovolí.
Doufám, že nevadí, pokud zde mluvím o přístrojích, jenž místní shop a asi i většina místních Lovců nevede - pokud ano, tak se omlouvám.
Přeji všem krásné nálezy, a ať se Vám daří :-)


Back to chat

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top