Detektor kovů Garrett GTI 1500

Rady, zkušenosti a nastavení detektoru kovů Garrett GTi 1500,

in category Metal detectors, created by Elmara 20.8.2010 16:29

Ahoj
můžu se optat..už tři roky si to pípám s Ace 150 a vyzdvyhovat ze země ty pokládky mě vážně moc baví a proto bych rád zabrousil do ,,silnější" třídy..
pokukoval jsem po GTI 1500(víc by se mi samozřejmě zamlouvala 2500,ale ta cena už je krapet jinde,ale možná by se dalo..) a pak mě taky zaujal ten nový stroj,černý elegán AT PRO International!
Myslím si, že AT PRO by mi asi bylo bližší ovládáním, ale zajimá mě i to DSP u GTI..nevím,pro který se rozhodnout, neznám pro ani proti těchto mašinek a ta prosím o radu!
jaké mají oba stroje dosahy co by jste vytkli...pochváili?!
máteli s těmito detíky nějakou zkušenost nebo typ, prosím napište! budu vděčný za každý názor!!!
Díky všem za případné odpovědi!!!

Jeeff
;-) ;-) :-( :-( :-(

Zdravím,
uvažuji o koupi detektoru, klidně i použitého a říkala jsem si, že mi bude na začátek stačit Garrett 250, hlavně kvůli ceně, ale teď bych možná mohla koupit na nejmenovaném serveru Garrett 1500 do cca 6500,- dva roky starý. Tak teď nevím, nikdy jsem to neměla možnost ani vyzkoušet a mám strach, že na mě Garrett 1500 bude moc složitý. A cena je o dost vyšší než jsem chtěla, ale zase je lepší.
Prvně jsem uvažovala jen o půjčení, ale cena je vysoká, v Brně 800,- na víkend, to už je lepší koupit a potom kdyžtak prodat. Prosím poraďte.
Měla bych ho ze začátku hlavně na hledání na místě zaniklé osady. Vůbec nevím jestli tam něco najdu, byla malá, ale chci to zkusit, je to kousek od místem kde jsem bydlela, takže z každé maličkosti budu mít radost. Půda je černozem a zemědělství je rozšířený, tak asi bude v zemi dost nepořádku.
Předem díky všem za aspoň malou odpověď :)
Katka

Ahoj,tady v bazaru máš Garreta EuroAce 350,možná lepší volba. ;-)

Tak jsem včera koupil staršího garretta GTI 1500 a rád bych se zeptal, jaké jsou nedostatky oproti GTI 2500. Dneska jsem ho zkoušel před domem na trávníčku a Vypadalo to dobře celkem.

Mohl by sem někdo kdo ho má napsat nějaké zkušenosti? Taky jsem dělal test na vzduchu a většinu současných mincí dá kolem 30 cm. Je to tak v pořádku?

Každý kdo o něm něco ví, tak sem napište. Celkově je o něm málo informací v češtině.

Jinak kdyby někdo vyrážel Praha a okolí, tak bych se klidně přifařil... aspon bych se něco naučil. Doted jsem mel ACE 250 a ta si dělala co chtěla ( SEF Ta největší). 8-) 8-)

Zdar, nemá někdo český manuál na GTI 1500? :-)

Zdravim hledace, nema nekdo na prodej funkcni originalni civku na garrett 1500 gti ?

Je to staroušek :-) Máš to v SZ :-)

Diky za odkaz, ale o novou civku zajem nemam. Kdyz vidim co stojej tak radsi pridam nejakou tisicovku a koupim si novej detektor nez jak pises mit doma starouska

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top