Detektor kovů Nokta Legend

Vlákno pro všechny majitele detektoru kovů Nokta-Makro Legend

in category Metal detectors, created by Elmara 1.12.2021 10:55

První detektory by tady měli být v polovině prosince ;-)

Ahoj Marku, tak jak to vypadá s Legendou? Díky za info Pavel

Fakt nevíme.... 3. března ho budu mít v ruce, ale kdy tady budou na prodej.... pořád se to odkládá :)

Ty brďo, už se těším co na něj řekneš, až ho otestuješ. Fakt mě zajímá, co bude a nebude umět a jestli to nebudou jen vyhozené peníze za něco, co už tady na trhu je a funguje delší dobu. Měj se a čest práci

Budu ho mít pouze v ruce na veletrhu. Tam toho moc neotestuji. ;-)

Ach jooo, to je škoda, myslel jsem, že ho odzkoušíš. Viděl jsem pár videí a podle nich to nevypadá na nějakou bombu, tak jsem zvědav :-P

To fakt nevím a myslím, že ani ty na těch videích to neví. Je to prostě taková doba postfaktická. Kdy ty co nic neví, nejvíce radí :) Bohužel, mě bude brzy pade a tak jsme ještě z trochu jinoho těsta :)

Tak to chápu, mám to podobné. No budu dál sledovat co a jak a jestli to dopadne a budeš mít možnost ho otestovat, tak to bude pro nás všechny nejlepší. Děkuji a měj se 👍

Tam neotestuji nic, je to veletrh. Ale jakmile tady bude prvni detektor tak začneme .¨)

Už se těším... Příští týden by je měli začít distribuovat i do ČR, tak doufám, že ti dorazí 👌👍

Jsem zvědav jak to pomastí - už se dychtím na testování :-D

Vypadá velmi dobře,záleží jak pošlape v praxi. Chtěl jsem si pořídit Equinox 600 a po přečtení článku o Nokta Legend jsem ted na vážkách. o:-)

Proč si kupovat tureckou kopii když můžeš mít australský originál? Ale pokud tam nebudou ty fórový plasty jako u protinožců, tak vlastně proč ne:)

Koukám co se tady děje. Každopádně legend určitě nepoužívá stejnou technologii. Pokud by to tak bylo, nastal by rychle problém, jelikož Minelab si svoje patenty ostře chrání. To že se nyní všechny nové detektory podobají Equinoxu je prostě dané tím, jak neuvěřitelně úspěšná je technologie Multi IQ. Už od uvedení na trh, jsem tady mnohokrát napsal, že žádný nový detektor od předních značek nebude už jiný než multifrekvenční. A i když jsme ještě tři roky četli blábolení o "síle" jedné frekvence... byla to samozřejmě naprostá blbost a realita u XP, Nokty, Garrettu jasně ukazuje, kdo říkal pravdu.

Je jasné, že se všichni snaží Minelab dotáhnout. A když jste jednička tak holt musíte počítat s tím, že Vám budou okopávat kotníky. Tak to prostě chodí. Konkurence je ale zdravá věc, nutí Vás pracovat. A to se děje :-)

Jak chodí Legend opravdu nevíme, ještě jsem neměli v ruce ani první kus. Docela mě pouze překvapuje, když se tak do hodnocení pouští kluci, které jsme ještě před pár dny s detektorem učili. To mi dost připomíná naší učtelku Aj na střední, která byla také vždy přesně o jednu lekci před námi :)

Už od uvedení na trh, jsem tady mnohokrát napsal, že žádný nový detektor od předních značek nebude už jiný než multifrekvenční. A i když jsme ještě tři roky četli blábolení o "síle" jedné frekvence... byla to samozřejmě naprostá blbost a realita u XP, Nokty, Garrettu jasně ukazuje, kdo říkal pravdu.
Novinka 2021Garrett Goldmaster.

To ale není nový detektor. Je to naopak velice starý detektor od Whites.... co dostal jinou samolepku

Takže Garrett udělá multi Apex a pak opráší tachnologii starého Whitesa s jednou frekvencí aby ji prodával jako novinku.

Nic neoprášil, to je Whites celé. Garrett tu značku koupil a je to jediný detektor který nechal ve výrobě.

Jem sice už měsíc a půl nemocný na kopě prášků, ale mám pocit, že sjetý je tu někdo jinný.
Jaký Garet, jaký Whites? Je to vlákno o nové mašině Legend, nebo proč se to tady zmiňuje??

Jo, už to chápu, mě se prvně neotevřelo celé vlákno. :-D To bylo asi na toho Goldmastra, že?
No, mě osobně zaujala jedna věc. Když se člověk podívá na to hrozné dlouhé video z představení Legendy a přežije ten šílený hlas tý ženský ( já si musel okamžitě zkontrolovat zda se mi nepokazily mega drahé repro monitory k pc :-D ), tak je tam vidět, že to sami porovnávají s Noxem a nijak se tím netají. Většinou v takových videích bývá detektor bezejmený a beztvarý kus železa, ale tady ne a to mě docela zaujalo. Proč tomu tak je? Tohle se většinou nedělá, je to napadnutelné. Takže buď je to o spolupráci, či na dohodě, anebo si z toho makro nic nedělá, ale tomu moc nevěřím. Takže otázka zní, co má Makro společného s Minelabem?

Každopádně jsem moc zvědavý jak půjde v praxi, mám nokta impakt a kromě váhy jsem maximálně spokojený, Legend by mohl být fakt super s tou multi IQ a radši bych koupil ten, než předražené konkurenci dávat peníze za nic nového

Sondak... Já Impact měl, a byl super, rozhodně lepší než co jsem měl ještě GM5plus, také pokukuji po Legendu, ale počkám až na testy a co se ukáže, a pokud se to vyrovná Noxu, nebo nedej bože bude ještě lepší... Začne šílenství a na bazarech bude rozhodně z čeho vybírat

Kto záváhá ten nežere 😁 Už ho mám objednanej a čekám. Po simplexu to bude myslím fajn zmena:)

Tak se nám trošku termín dodaní opozdil budeme si muset počkat 😭😁 o mesic dele

To se fakt posunula doba až o dva mesice?.... Jak to???

Vypadá to podobně jako když začali machrovat se Simplexem. Mám dojem, že s prvními recenzemi tehdy začali v březnu(2019?) a reálně se první kusy dostaly do prodeje až kdysi na podzim. Asi to bude podobné. Třeba vyčkávají co na to konkurence. Krátce po Simplex se tehdy objevil Vanquish.

Mě osobně se ten detektor líbí. Když se kdysi mluvilo o tom, že má Nokta vyjet s multifrekvenčákem, tak mě napadlo, že by bylo fajn kdyby ho udělala ve stylu Simplexe. Akorát o něco konstrukci vylepšit.
Sám Simplexe mám už rok a půl a ten detektor mě prostě baví. Chodil jsem 6 let s Garrettem 350 a chtěl jsem něco rychlejšího a nezatížit rodinný rozpocět.(nový dům a práce kolem, takže je kam sypat o:-)
Ta konstrukce je šikovná a detektor je líbivej, ale je to tak úměrný tomu Simplexu a jeho ceně. Je fajn, že už Legend osadili v základu karbonovou spodní tyčí, tu jsem na Simplexe dokupoval, stejně tak jsem dokupoval prodlouženou středovku aby zámky tolik netrpěly.
Proto mě u Legend zarazila cena. Ikdyž je to nový multifrekvenční detektor, tak má stejnou konstrukci jako Simplex, za 19 tisíc bych asi čekal víc.. Když si vezmu že stojí stejně jako Nox 600.. Navíc Equinox se už prodává víc jak tři roky??? Nokta 3 roky po Minelabu vyjede s multifrekvencí a detektor stojí stejně.. :-/

Uvidíme snad to za 3 tydny dorazí

Teda už se na něj taky těším, vypadá fakt dobře. I po prvních testech co jsem viděl to asi bude výborný detektor. Hlavně to zpracování. Rozhodoval jsem se mezi novým Deusem 2 a tímto . Ale dvojnásobná cena mě odratila. I když Deus je výborný. Hned jak bude objednávám.

Jsem zvědav na první testy.

Takkdy už bude ta Legenda?

Ahoj Marku, jak to vypadá, máš nějaké nové informace o Legendě? Děkuji za info..a nejen já :-)

Chlapi kde sou ty naše klacky počkej do zimy budou budou Ne vážně kdy ta legenda vypukne dik za info 8-) 8-) 8-)

Taky cekam každý den aktualizuji stránku a furt nic už sem z toho na prášky.

Tak dle zprávy, kterou jsem dostal od obchodního managera firmy Nokta Makro přímo z Turecka, měly by je snad tento měsíc začít dodávat. Viz text :

Thanks for showing interest in our product.

For the LEGEND dealers now receive Pre-Order from customers.

We hope to start shipping to distributors this month.

Please check the list of our official dealers from https://www.noktadetectors.com/where-to-buy/



Best regards!

Burak Tunc

Regional Sales Representative

Açıklama: Açıklama: Logo

NOKTA & MAKRO DETECTION TECHNOLOGIES

Emek Mahallesi, Sivatyolu Caddesi, Sakiz Sokak - No: 4 / Kat: 2

34785, Sancaktepe - Istanbul, Turkey

Dejte nám možnost utratit peníze než nato manželky přijdou už to otestujte at si to možem obědnat pěkný den všem at to pípa :-P :-P :-P

Tak nové info, příští týden začínají odesílat k distributorům. Taky potrebuju utratit 😁

Tak snad se nekdy dočkáme tenhle tyden zas nic.

Taky jsem čekal, dlouhooo, až jsem si to s legendou nakonec rozmyslel :-D :-D

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top