Po třech vycházkách si na turka nemožu vůbec stěžovat. Objektivně musím kontatovat že je skutečně těžší ale nic co by se nedalo aspoň v mém případě zvládnout bez větších potíží.
Přecházel sem z 600 noxe a i přes některé nepříznivé recenze zde jsem se nenechal odradit a světe div se funguje to jak má.
I když ho mám krátků dobu, působí na mě v mnoha ohledeh rozhodně lépe než nox.( skladnost, zapínání, tyč, plasty, cena, nastavení, .. aj) Co do kvality určitě nebude lepší ve všech ohledech ale ve většině co můžu zatím posoudit ano.
Detektor kovů Nokta Legend Pro Pack
Nokta Legend Pro Pack je špičkový detektor kovů určený pro náročné hledače, kteří hledají všestranný a výkonný přístroj. Tento model využívá multifrekvenční technologii, což umožňuje efektivní hledání v různých typech terénů a podmínkách, včetně mineralizovaných půd a mokrého písku. Pro Pack navíc zahrnuje bohaté příslušenství, jako je druhá menší cívka, externí baterie a bezdrátová sluchátka, které rozšiřují možnosti použití a zvyšují komfort při delších vyhledávacích expedicích. Legend Pro Pack se pyšní vynikající citlivostí a přesnou diskriminací, což uživateli umožňuje spolehlivě rozlišovat mezi hodnotnými cíli a nežádoucími předměty. Detektor je navržen tak, aby byl intuitivní i pro méně zkušené uživatele, zatímco pokročilé funkce uspokojí i ty nejzkušenější detektoristy. Díky vodotěsné konstrukci, pokročilému softwaru a všestrannosti v terénu se Legend Pro Pack stal jedním z nejžádanějších modelů pro hledače pokladů, kteří vyžadují vysoký výkon a flexibilitu.
Před nějakou dobou dokonce vyšla i celkem velká aktualizace se spoustou nových funkcí , takže pokud jsi fanda určitě stojí za zkoušku .www.lovecpokladu.cz/home/nova-aktualizace-detektoru-kovu-nokta-legend-v1-17-beast-mode-9961
Nová aktualizace detektoru kovů Nokta Legend V1.17 + Beast mode | LovecPokladu.cz
Před časem vyšla nová aktualizace detektoru Nokta Legend která opět nabízí nové zajímavé funkce. Nejzajímavější z nich je i režim Beast (Bestie :D),a možnost používat dvě odladění země v režimu beast a hlavně nová funkce dt.
Back to chat
Add post
You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.