Detektor kovů Nokta Legend

Řada detektorů kovů Nokta Legend představuje vlajkový multifrekvenční model zaměřený na profesionální i pokročilé hledače pokladů. Detektor vyniká svou schopností pracovat v různých prostředích, od pláží až po náročné podmínky s vysokou mineralizací. Nokta Legend nabízí uživatelsky přívětivé rozhraní a pokročilé funkce, jako je nastavitelná citlivost, přesná diskriminace kovů a možnost výběru mezi několika frekvencemi.

Řada zahrnuje tři hlavní varianty: Nokta Legend WHP, který je dodáván se základní bezdrátovou sluchátkovou sadou, Nokta Legend Pro Pack, obsahující další příslušenství, a Nokta Legend Standard, který poskytuje základní výbavu pro efektivní detekci kovů. Tyto modely jsou navrženy tak, aby vyhovovaly různým stylům hledání, a to při zachování vysoké výkonnosti a spolehlivosti.

in category Metal detectors, created by Elmara 11.1.2023 14:42

jednou se mi přihodilo, že jsem zapnul detík a ticho, na displeji to ukazovalo, ale nebylo nic slyšet, pak mě napadlo zkusit sluchátka, no ve sluchátkách to jelo normálně, no a jak jsem vytáhl jacka, tak začal makat i reprák, bo to bylo v té samici sluchátkové - v tom odpojovači repra, nějak se to v ní "samo" odpojilo a jackem jsem to zase poladil

Back to chat

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top