Tak jsem dneska vzal poprvé vyvenčit sedmistovku. Vzhledem ke zmrzlým polím jsme šli do lesa. A musím tedy bohužel konstatovat, že mne zatím nenadchla. Je celkově tak nějak rozplizlá. Chodím přes 30 let, začínal jsem s White´s beachcomberem 60 a dlouhá léta byl mým hlavním detíkem EuroAce. A právě ve srovnání s ním je sedmistovka tak nějak marná. Zaměření do kříže bez využití funkce přesného zaměření je u EuroAce kruh tak o průměru deset cm, sedmistovka tak dvacet, rozpoznání cíle je u EuroAce konstantní. Když se jednou rozhodne pro barevný kov nekruhového tvaru, tak si na tom trvá, sedmistovka na stejném cíli poskakuje od 50 do 85. Jasně, bude znatelný rozdíl v schopnosti vyhledání v hloubce, ale ten mi byl v lese s deseti centimetry hrabanky nad tvrdým pískem k ničemu. Možná, že až se víc sžijeme, tak si nějaké zásadní výhody najdu, ale na první dobrou - žádný zázrak.
Detektory Equinox 900 a 700
Minelab Equinox 900 a Equinox 700 jsou moderní multifrekvenční detektory kovů, které přinášejí vylepšení oproti předchozí řadě Equinox. Oba modely využívají technologii Multi-IQ, která umožňuje současnou práci s více frekvencemi, což zajišťuje skvělý výkon ve všech terénech, od pláží po lesy. Equinox 900 nabízí širší škálu funkcí, včetně rozšířeného rozsahu ID, vyšší odolnosti vůči náročným podmínkám a možnosti hloubkového hledání. Equinox 700 nabízí podobný výkon s jednodušším ovládáním, ideálním pro pokročilé i středně pokročilé detektoristy. Oba modely jsou vodotěsné až do hloubky 5 metrů a jsou vybaveny rychlou obnovou signálu, což zlepšuje přesnost při detekci cílů. Tyto detektory jsou oblíbené díky své univerzálnosti, citlivosti a pokročilé technologii, která umožňuje efektivní hledání v různých podmínkách.
Mě ty noxy přišly celkem přesný. Hlavně na droboť o které EuroAce nemá dodnes ani tušení. U Marty používám pinpointer jenom občas, zejména u větších cílů. A dohledávačku ani nepoužívám. Grešli, černý peníz, nebo parvus s tím nepřejdeš.
Myslím , že to bude tím že na ní nejsi zatím naladěný a neumíš s ní. EUROACE jí nesahá ani "po šroub od cívky"
Back to chat
Add post
You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.