Detektory Equinox 900 a 700

Minelab Equinox 900 a Equinox 700 jsou moderní multifrekvenční detektory kovů, které přinášejí vylepšení oproti předchozí řadě Equinox. Oba modely využívají technologii Multi-IQ, která umožňuje současnou práci s více frekvencemi, což zajišťuje skvělý výkon ve všech terénech, od pláží po lesy. Equinox 900 nabízí širší škálu funkcí, včetně rozšířeného rozsahu ID, vyšší odolnosti vůči náročným podmínkám a možnosti hloubkového hledání.

Equinox 700 nabízí podobný výkon s jednodušším ovládáním, ideálním pro pokročilé i středně pokročilé detektoristy. Oba modely jsou vodotěsné až do hloubky 5 metrů a jsou vybaveny rychlou obnovou signálu, což zlepšuje přesnost při detekci cílů. Tyto detektory jsou oblíbené díky své univerzálnosti, citlivosti a pokročilé technologii, která umožňuje efektivní hledání v různých podmínkách.

in category Metal detectors, created by Elmara 29.12.2022 10:30

Tak jsem dneska vzal poprvé vyvenčit sedmistovku. Vzhledem ke zmrzlým polím jsme šli do lesa. A musím tedy bohužel konstatovat, že mne zatím nenadchla. Je celkově tak nějak rozplizlá. Chodím přes 30 let, začínal jsem s White´s beachcomberem 60 a dlouhá léta byl mým hlavním detíkem EuroAce. A právě ve srovnání s ním je sedmistovka tak nějak marná. Zaměření do kříže bez využití funkce přesného zaměření je u EuroAce kruh tak o průměru deset cm, sedmistovka tak dvacet, rozpoznání cíle je u EuroAce konstantní. Když se jednou rozhodne pro barevný kov nekruhového tvaru, tak si na tom trvá, sedmistovka na stejném cíli poskakuje od 50 do 85. Jasně, bude znatelný rozdíl v schopnosti vyhledání v hloubce, ale ten mi byl v lese s deseti centimetry hrabanky nad tvrdým pískem k ničemu. Možná, že až se víc sžijeme, tak si nějaké zásadní výhody najdu, ale na první dobrou - žádný zázrak. :-/

Mě ty noxy přišly celkem přesný. Hlavně na droboť o které EuroAce nemá dodnes ani tušení. U Marty používám pinpointer jenom občas, zejména u větších cílů. A dohledávačku ani nepoužívám. Grešli, černý peníz, nebo parvus s tím nepřejdeš. :-)

Myslím , že to bude tím že na ní nejsi zatím naladěný a neumíš s ní. EUROACE jí nesahá ani "po šroub od cívky" ;-)

Back to chat

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top