Detektor kovů Garrett Ace 250

Chtěl bych poprosit, zda by jste mi jako jeho vlastníci, mohli napsat, jaký je vlastně Garrett Ace 250, jestli je moc poruchový nebo spíše na poměr kvalita/cena až moc dobrý, jeho silné stránky a naopak slabé stránky, jak se chová v horším terénu atp..? Děkuji předem :-)

in category Metal detectors, created by Elmara 15.7.2010 10:47

Ahoj
Na plno se normálně nechodí, je jen málo lokalit kde by to bylo stabilní.
Chozením na plno si moc nepomůžeš, když to tam není tak to nenajdeš. Na hloubky jsou jiný detektory v jiné cenové relaci.
Na tom videu ukazuješ jen nastavení na plno, co to dělá když ubereš o jedno?
Vyzkoušej to mimo Město-Ves kde není el. rušení, Wi-Fi ,antény, vysoké el. napět , ohradník
dej mobil do režimu letadlo ten taky muže rušit.

Aha dík za info zítra to vemu do lesa a vyzkouším takže tato cívka není o hloubce tak tedy zabírá větší plochu ? Myslíte že jsem si tedy moc nepomohl oproti základní cívce co má garet 250 ? Teď jsem ubral dvě čárky na citlivosti a uklidnilo se to .Ale detektor bere mince i na okraji detektoru myslel jsem že to má brát hlavně uprostřed cívky.Děkuji za reakci a jak říkám zítra vyzkouším v lese .

Něco málo si šáhne hlouběji i když citlivost ubereš oproti standartní cívce. Elektronika v detektoru má své limity to je povídání na dlouho. Vem si sebou do lesa obě cívky metr na měření par mincí nejlépe měděných vykopej na čistém místě díru a zkoušej.
Na Youtubery se vyprdni a udělej si zkoušku sám.

Byl jsem v lese a ten detektor se uplně uklidnil pravdou je že člověk nemuže mít ani zaplej telefon v kapse protože to ruší.Vyzkoušel jsem i na mincích v díře a bere více do hloubky než základní cívka.Takže budu chodit jen stouhle velkou a tu malou asi prodám je mi asi k ničemu.Díky za rady porady 8-)


Back to chat

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top