Golden Mask GM5

Vlákno pro všechny uživatele detektoru kovů Golden Mask GM5

Návod pro detektor kovů Golden Mak GM5: Návod GM5
Návod pro detektor kovů Golden Mask GM5plus: Návod pro GM5+
Testy detektorů kovů GM5: Testy detektorů kovů GM5 a GM5pus

in category Metal detectors, created by Elmara 13.10.2015 12:18

docela zajimavy video: https://www.youtube.com/watch?v=tzOFeFJOb2E

V čem přesně má být to video zajímavý? Ve špatném nastavení noxe? Nebo v tom, že nox pracoval při zapnutém GM? To mi zas tak zajímavý nepřišlo... ;-) :-)

Tak to mě prosím pouč, jak správně nastavit noxe na takovou lokalitu (předpokládám, že to bude úplně od začátku jiné nastavení :-D:-D:-D ). GM je vypnuty po celou dobu, zapíná ho až na 12:30min.
Rozhodně nevěřím videím a ani řečem, jen tomu co si zkusím, každopádně si myslím, že GM si nevede vůbec špatně, to je celý sdělení z mojí strany.

Nechci nikoho poučovat. GMka chodím 5 let, noxe mám rok. To video je nesmyslný.

Co je špatně víš a co by mělo být dobře říct nechceš...nevím teda jak to brát. :-/
Každopádně je video daný v sekci GM5 a nemá moc společného (aspoň pro mě) s noxem. Pokud bych chtěl řešit noxe, dal bych to do tématu noxe.
Jak jsem už psal výš, je to o tom, že si GM5+SE nevede špatně, třeba by to mohlo některé lidi věrné GM zajímat.
Tím bych ukončil diskusi k mnou vloženému odkazu a každý ať si udělá názor sám ať podle tebe na noxe nebo GM. 8-)

To video se jmenuje: Minelab Equinox 800 vs Golden Mask 5+SE - takže já nereaguju na to KAM ty jsi vložil odkaz, ale právě a jen na to video. Opakuji: To video je nesmyslný a je naprosto zřejmý, co je obsahem sdělení. Nastavení noxe je nevhodný pro vysokou mineralizaci; už jen ten použitej tracking nebo RZ 2. Prostě celý to video je dělaný buď záměrně nebo z blbosti (čemuž nevěřím) špatně. Jo, jinak ten "depůtek" by ti v tý díře našel i GoFIND 40 :-)

Ano, GM5+ a nepochybuji i GM+SE (kterýho jsem nechodil) jsou určitě ok stroje a mám je rád - dosud GM5+ mám doma a můžu ty stroje přímo srovnávat. Klidně ti udělám video, když mi zaplatíš můj čas. A nebo mi napiš do zpráv a můžeš se přijet podívat a vyzkoušet osobně.

A pokud nemáš dost času k návštěvě a osobnímu vyzkoušení, přečti si pár článků na téma nastavení noxe a různý podmínky. Např. vztah RZ k mineralizaci a další info: www.lovecpokladu.cz/home/rychlost-zotaveni-a-maskovani-cilu-7340

Noxe jsem v rukám několikrát měl a neoslovil mě.Známej se ho už zbavil.Z terénu mám zkušenost s GM3,Gm4,GM4Pro,Gm5 a GM5+ SE a poslední jmenovaný mi sedí nejlíp.


Back to chat

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top