Holky, ženy, hledačky :-)

Jsou tu nějaké - chodíte sami na vlastní pěst nebo s partnery ? Musím přiznat, že tedy já sama nechodím - podle toho co v přírodě potkávám za různé podivíny, bych se fakt bála.Vždycky ukecám nějaký doprovod.Je tohle vůbec hobby pro ženy ? ;-)

in category Groups and joint searches, created by yourcandy 10.4.2013 23:27

Určitě je i když nějací chlapi by byli proti ale z toho bych si hlavu nedělal,přeju dobré signály.

Mne do tohoto konicku navezla manzelka. Ona taky nechodi sama, ale spis z toho duvodu ze jivzdy zavezu kam chce a potrebuje, je neridicka. ;-)

Já tu svojí nemůžu přemluvit,říkal sem jí že by mi mohla kopat,abych se nemusel ohýbat.Co mi odpověděla nebudu raději zveřejňovat.

Ahoj --chodím rok a většinou sama ,ale když mě někteří hoši vezmou pod křídlo -jsem ráda--je veselejc--tak pěkné nálezy Majda

Určitě jo, já jsem nakazil svou sestru a teď hledá taky, většinou i se synem. Výroba hledačů v praxi, aneb aspoň nebude Elmara hladovět. :-D

jsem říkal té mojí že ji vezmu sebou když budeme mít oba čas a jen se usmála a řekla že to jsem naprosto klidná,až budeme mít oba čas tak Ty už neudržíš moč,natož detektor. Tak sasi tak nějak to mám já doma ;-)

Dlouho jsem tu neviděl Astoret. Že by ta borelie...?

spíš ten milionář.

Jsem tady po 4 letech. Ano, borelióza hned 3 x. A to tady řešíte ještě po letech??? :-D

No ono to bylo psané před 4 lety... :-)

Já jsem chodíval dlouhou dobu sám. Drahá polovička se nikdy nezmínila, že by měla zájem jít se mnou. Asi po roce a půl mého singl chození povídá: Proč mně někdy nevezmeš sebou? Já na to: klidně můžeš jít, ale bavit Tě to nebude. Tak jsme se následně vypravili spolu. Nosila mi rýček, já hledal, kopal a společně jsme se radovali z občasných nálezů. Po čase se ale situace změnila. Prý: půjč mi to, chtěla bych to taky zkusit. Tak jsem jí dal do ruky detík, provedl rychlou základní instruktáž a to byl můj "konec". Od té doby jsem byl odsouzen do role kopáče a nosiče rýče :-). Tak to teda ne, říkám si! Musím jí koupit detík taky, jinak si už asi nikdy nezahledám. Stalo se. Od té doby chodíme spolu a je to fajn.

Outback tvůj příběh je usměvný a pěkný.Ať se vám daří! ;-)

U nás jsem to bylo naopak :-) hledala jsem napřed očima,většinou minerály a neolit.Občas se ukázal na poli penízek a to byl impulz ke koupi detíku.Do té doby courat se mnou po polích mýho chotě nebavilo :-) s mašinou už jo :-) a už nějakou dobu máme každej svoji a paráda.Chodím i sama a pohoda.Nevidím nejmenší důvod proč by se holky nemohly věnovat téhle zálibě.Nechci do hrobové výbavy houbičku na nádobí a žehličku. A jestli má nějakej pán jinej názor tak mu ho nechme :-) hodně zdaru holky.

Chodím někdy sama, někdy se synem, hodně záleží jestli lokalitu znám či ne. Zatím jsem se setkala jen se zvědavostí, i když je fakt že už jsem stará větev být mě o dvacet let méně asi bych v dnešní době sama nešla ;-)

No a není tu nějaká Pražačka .... také sama nechodím a proto jsem už cca 2 roky nikde nebyla. Letos se chci hledání zase věnovat a tak hledám nějakou parťačku nebo parťáka ... najde se tu někdo?? Jsem z Prahy 9,ale stejně se vždy musí autem a tak je to vlastně jedno, z jaké Prahy parťák bude :-) Zájemci pište na: dolphin.jane@seznam.cz

Tak dej kontakt a můžem tě někdy přibrat jsme dva z Prahy začátečníci :-)

Zdar,
taky jsem tak trochu "věčný začátečník" a jsem z Prahy 6 a klidně bych šel ve skupině, protože samotnýho mě to tak nebaví a paní se mnou nechce jezdit. Kdyby jste někdo vyráželi a neměli koho do party, tak se rád přidám. aukrohoffec@volny.cz 8-) 8-)

Posílám tel. číslo: 603 95 74 92. Nutno nejdříve poslat SMS, neznámé hovory neberu :-)

Posílám tel. číslo: 603 95 74 92. Nutno nejdříve poslat SMS, neznámé hovory neberu :-)

8-)

Ahoj :-) hledám kámošku ,parťačku nebo partu na hledání.
Jsem z Čelákovic. Nechci chodit sama a nikoho z mého okolí to bohužel nebaví.

Škoda mám to k tobě daleko ...já a ty to už je skoro parta,ne? :-D :-D

Já s mužem, někdy ve čtyřech se synem a jeho družkou. Jelda80 pobavils :-D :-D :-D

Dobrý den, hledám 10 let, chodím sama a nemám s tím problém :-).

Ahoj, hledám slečnu ženu na společné hledání okolí Tišnova mobilní jsem :-) :-) :-) :-)

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top