kapsa na nalezy

Dobrý den, co pouzivate najiti nalezu ( kam to schovavate). Máte někdo zkusenost s timto

www.lovecpokladu.cz/prislusenstvi-tesoro/kapsa-na-nalezy-339

www.lovecpokladu.cz/prislusenstvi-minelab/minelab-kapsa-na-odpad-63

U nekterych jsem viděl neco ve stylu váčku na utahovani gumou. Co pouzivate vy?? Předem děkuji za odpověď

in category Unclassified, created by Petr_Mas 26.6.2016 00:06

Ahoj. Chodím většinou v našich maskáčích. tam je kapes dost. Pokud mám blůzu, tak do kapes u pasu strkám malý (projektyly, patrony, folie) a střední bordel (žel. kroužky a pod.), do náprsních kapes dávám podle uvážení zajímavosti, nebo čssr mince a pod. a pak mám na mince, malé a křehké věci dvě krabičky, jednu tu origoš s tou pěnou, co tu prodávají (je docela fajn) a jednu svépomoc výroby. Na opasku jen dohledávačku, případně zednické kladívko nebo malou kopačku. Pokud najdu větší železo, dávám do batohu, který leží někde opodál....

Na hledání používám tesařský opasek na hřebíky z unni obi za 150 Kčs ,má i očko na kladívko a to používam na malý rýček
;-)

Nemas stranku nejak to nemuzu najit

Stranku nemam ale je to vyrobce Extol ma to 3 přepažky a ve třetí mam dohledavačku .na mince a droboť použivam krabičku vystlanu vatů od energeťáků pro kamioňáky vtych plechových krabičkam

Já jsem tahal všechno možný, včetně malé polní a nakonec jsem skončil u odhazováku na zásobníky. Dělají se v různých velikostech, drží pootevřený vršek, takže tam jdou ládovat věci bez koukání a rozepínání. A ještě má nahoře légu, takže jde v případě potřeby jednou rukou zapínt a rozepínat.
Je pravda, že chodím hodně nalehko. Jen detík, rejč a podle terénu (do kamenů a zebordeleného lesa) dohledávačku. Když vidím, co všechno s sebou tahá kamarád, tak mu kolikrát nestačí batoh.

http://www.alfatactical.cz/mfh-odhazovak-prazdnych-zasobniku-coyote.html

Největší ledvinku koupiš za 75,- má dost kapes na zip(nic nestratiš)a já to třídim nej=dohledavačka mala mince něco mezi ostatni atd. ;-)

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top