Kde čistíte železo

Ahoj.
zajímalo by mě kde čistíte Vaše železný nálezy. Nejde mi o to jak, ale KDE? Protože já když najdu něco pěkného a je to ze železa už vidím tu zaprasenou koupelnu. Úplně všechno kropenatý od černých teček. Že jsem černý já budiž, ale čistit pokaždé celou koupelnu mě moc nebaví.
Zkoušel jsem venku kýbl z vodou, ale tam mi to moc nešlo, protože jsou věco co se mi do kýblu nevejdou. Sud je v zimě prázdný a hlavně v něm je studená voda na kterou mám alergii.
Jestli má někdo nějaký zlepšovák jak nezakydat při čištění želez půl baráku sem s ním. Určitě to ocení i více hledačů a hlavně naše drahé polovičky :-D

in category Cleaning and photography, created by Wolken 12.2.2017 19:55

Ve sklepě (ten využívám jako dílnu) Doma čistím jen AGčka. Železo čistit doma by bylo o hubu ;-) Bordelu se nevyhneš, takže rada pro tebe, raději venku,.. ;-)

Nechavam cisteni na pritelkyni... je doma na matersky, takze ma cas si s tim hrat, a hlavne mi nemuze nadavat ze sem vsechno zasvinil. :-D a to co zasvini ona, to si taky uklidi. :-D jenom zajimavejsi nalezy si cistim sam hned po hledacce v umyvadle, protoze sem nedockavej. ;-)

To Ti zavidim ;-)

venku a nebo v hospodě o:-) :-P :-D ;-)

Já to neřeším protože většinou prd najdu :-D

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top