Liberec-Harrachov

Zdravím kolegové, nemáte někdo nějaký horký tip na hledání směr Liberec-Harrachov? Prochodil sem okolí a našel jsem jen hromadu šrotu a 1 minci. Nevím, kde mám přesně hledat a co si popřípadně přečíst, tak budu rád, když mi někdo z Vás pomůže. Díky moc!

in category Locations, created by Pilda 24.8.2016 12:37

Ahoj. Já zkoušel okolí Lukášova,Jsem z Jn,takže Rýnovice ale ty jsou prolezlý tak ted zacnu zkoušet na druhou stranu od Jn. To chce jen to nevzdat :-) Přeju hodně pěkných nálezu

Kolem vás je spousta starejch mačkáren na sklo a některé za války dělaly pro armádu odznaky. Poptej se staříků, které to byly a pak si najdi někde v lese za mačkárnou odpadní jámu a můžeš kopat ;-)

V Lbc je spousta zavezených dolíků a smeťáčků, popelnice dříve nebyly a odpad co nebylo možné spálit se házel kam to jenom trochu šlo... ;-)

Ahoj jsem nováček z LBC skusím tady blízké okolí.

někdo aktivní v Liberci / Jablonci? Kdo by vyrazil s berličkou...kamkoliv v okolí...

Ahoj. Jsem z okolí Liberce. Rád se k někomu přidám..

cus jsemz JBC taky nkdo kdo se prida ???? pisnete ;-)

Ahoj všem, jsem tady nový a rád bych s někým vyrazil do lesa, na pole nebo tak. Detika mám. Jsem z Jablonce.

Ahoj chci kupovat detektor co mas ty.neni mozne zajit stebou a vyzkouset?dik ;-)

Ahoj vzal by me nekdo sebou na hledani? Liberec :-D 8-)

Ahoj jasný to neni problem.

Ahoj Hegy, měl bych stejnou prosbu. Jsem náplava ze Středních Čech, zvyklý hledat mince. Teď bydlím v Hodkovich a nálezy v okolí mám teda mizerný..

Je to o vyhledání "správného místa" ;-)

To je mi jasný a v okolí jsem zatím na nic rozumného nenarazil :-(

Ahoj Herrmiku, ja jezdim kam me napadne. Nestuduju kde co bylo,bitvy atd, vetsinou je to vyzobane od těch co to nastudovaly. Třeba můžeme někdy vyrazit spolu. ;-) ;-)

Zdravím kolegové,tuto sobotu budu v obci Srbská,našel by se tu někdo na společnou hledačku? Neznám to tam a tak bych uvítal parťáka.Není pro mě problém se kamkoliv v okolí dopravit( Nové město pod smrkem)

Zdar pánové, jsme s rodinnou na týden v Horních Petrolticich kousek nad Frýdlantem :) nemáte někdo tip kam tady vyrazit na 3-4 hodinky si za hledat ? :) Rad bych někde na válku ale cele roky se mi vyhýbá :/ díky za odpověď :) jsme tu do soboty 3.7

Ahoj, osobně si myslím, že tam je to tak moc prochozené, protože tam chodí i kluci z Polska, že už není moc šance. Paradoxně by bylo úspěšnější vzít to přes čáru do polských lesů, ale tam je to zakázané. Zkus ty lesíky v okolí, třeba se poštěstí. ;-)

Dekuju za tip, zkusím a uvidím :)

čautě, jedu do Harrachova na týden a chtěl bych něco pochodit má cenu brát hledačku nebo se mám raději věnovat houbám

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top