Magnet fishing

Má někdo zkušenosti s magnetem? :-D Láká mě si magnet pořídit, ale představa, že vytáhnu na magnetu třeba granát, mne děsí :-D :-D

in category History Hunters, findings and determination, created by klokan1905 29.12.2016 13:13

Zítra přijde magnetek na 180 kg, mám spadeno na naší obecní studnu, která co vím byla čištěná naposledy za I. SW, jen nevím, jestli mi ta 30 m šňůra bude stačit. Co vím, tak v ní je minimálně bedna nábojů a okov ze studny. Pak budu informovat. ;-)

Myslím že postačí obyčejná dračí smyčka :-)

Jo známé má starou studnu ,která je min 25m hluboká .před asi 8 lety jsem mu měnil čerpadlo i s košem vemu 4m trubku vrazím ju tam cosi zabublalo smrat jak z pekla a vono už je tam akorát bahno . :-P

Zdarec lidi jak to jdes s tema magnetama?premyslim ze jsi taky koupim ted kdyz nejde kopat.

po ledu "maže" jak střela .....tedy ten magnet 8-) 8-)

Zdravím lovce, mám zájem pořídit si magnet 200kg, nejlépe 282kg. Neprodává někdo z vás magnet za rozumnou cenu?

Mám magnet na 83 kg a je to málo chce to silnější.

Taky sem s ním začínal ted sem zrovna koupil 130 kg to už jde :-)

mám otázku na co takový megnety máte ? a co se stím dá vytáhnout ?

Poláci na to tahají z rybníka tanky o:-) :-D :-D ;-)

mrkni na youtube a sám si koupíš :-)

Pokud byste si chtěli prohlédnout nejlepší české (a slovenské) úlovky magnetem, tak jsou zde: https://magnetfishing.cz/32-nej-ulovku/ 8-)

Jasně, jistota nálezu :) granátu bych se nebál, ten už bude beztak znehodnocen. Nejvíce toho je pod mosty řek, kam házeli lidé různý bordel, ale také zbraně a mince. Fajn jsou staré rybníky (nečištěné), nebo opuštěné studny. Je super, že se to na magnet lepí samo, tedy ne zlaté mince, ale ty ostatní jo :D Také vím o jedné staré studni, ale je to daleko a moc se mi tam nechce a není v ní už voda. Ale bouchačka by tam být mohla. Akorát bacha, aby se ti magnet nezasekl, pak si můžeš zaplavat, doporučuji tedy magnetit v letních měsících. Chce to dobře uvázat paracord. Jednak k sobě, ideálně kolem pasu šňůru a jednak na magnet, uzel umí každý, ale chce to taky násadu z pet lahve či něco jiného co má tvar kuželu, aby eliminoval to zaseknutí. Pak to chce taky dávat bacha na to, nemít magnet těsně u mobilu, hodinek...a jsou to silné hračičky, já mám asi na 150 kg a jen tak to od futra neodtrhneš. Ve vodě to sice odporem trochu ztrácí výkon, ale na většinu věcí postačující. Kolo s tím tahat nechci. Problém mohou být čumilové, zkrátka jako s detektorem. Občas někdo hází magnet v Praze do Vltavy a mohou přijít policajti. Taky to může nějak ničit raky a vodní život...no chce s citem. Safra, teď mě napadlo, že si možná ten magnet vezmu na mrcas, místo dohledávačky, rovnou se mi to nalepí v díře kolečka, haha.

A víš, která kolečka jsou magnetická?

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top