Mrtvý voják

Zdravím všechny příznivce hledání. Zajímalo by mne, jestli je vůbec možný najít třeba kostru, nebo zbytek nejspíš vojáka, nebo kohokoliv, kdo "pípne". Asi by to byl pěknej, ale pěknej šok. Myslim, že nemožný to neni, ale....kdo ví. Určitě by se ale musela volat PČR ne?
Díky za názory, případně zážitky

in category History Hunters, findings and determination, created by Pavlik 30.6.2011 07:10

Ahoj,
Odpovídám na tvůj nevšední dotaz, šance že narazíš na kostru vojáka je malá, vyloučené to samozřejmě není ale němci byli v tomhle pořádní a své mrtvé pokud to šlo řádně pohřbívali nebo je odváželi z místa bojiště.Na Havlíčkobrodsku v lesích ale pár vojáků učitě pohřbených je.
Pokud bys tedy náhodou na takovou kostru narazil PČR volat určitě musíš, už z etického hlediska ale pochybuju.... :-/, Kdyby to bylo v Rusku určitě bych neoponoval, ale u nás....pochybuju.čauky Desy.

Šance najít mrtvýho vojáka je sice malá ale ne žádná. Mě se to "poštěstilo" zhruba před čtyřma rokama. U kořenu velkýho smrku mi pípla jeho ID známka u který byl kus lebky. Asi jak ten strom rost tak ho ty kořeny tlačili na povrch. PČR sme volali,vzali si známku i lebku a odjeli aniž by měli zájem dohledat zbytky kostry. Podle známky to byl důstojník a podle vyprávění pamětníků ho na konci války odstřelili Rusové jako psa... 8-)

urcite se na kostru da narazit ja treba vim kde jich je pohřbenych hned 5 vedle sebe byla to posadka jednoho tanku co tudy za valky nebo nejak v te dobe projizdel nevim co tu delali ale uz neodjeli chlapci :-/

urcite se na kostru da narazit ja treba vim kde jich je pohřbenych hned 5 vedle sebe byla to posadka jednoho tanku co tudy za valky nebo nejak v te dobe projizdel nevim co tu delali ale uz neodjeli chlapci :-/

Od babičky vím, že po válce u nich pár km za vsí bylo postříleno a zakopáno ve dvou jámách přes 50 německých vojáků, takže pravděpodobně mě to taky čeká... o:-)

jo na to se hold narazit dá o pár místech taky vím ale nechodim tam ! to mi nepříjde moc etický :-D

http://nasatrnava.sme.sk/c/20062719/v-lesoch-nasli-kostru-vojaka-foto.html#storm_gallery_729 Všetko je možné 8-)

no a nemohli je potrestat když použili detektor?? :-D :-D

Nemohli. Boli to archáči :-D

a co ten dobrovolník?? :-D :-D

Ten detektor nemal :-D

Tak to potom jo :-D a nebo byl jedinej kterej ten detektor v okolí měl :-D :-D

Vím o jednom SS vojákovi který utíkal před tím aby se schoval v lesním terénu před sovětskými vojáky. Stratil se jim v lese a doběhl k jedné vesnici. Přeskočil tam u jednoho domu plot a bral si prádlo které vyselo na šnůrách. Majitel si ho všiml vzal lopatu a vyběhl po něm a omracil ho lopatou. On se pak někdy probral,majitel ho vzal sebou do les nechal ho ať si vykope hrob a jeho pistoli ho majitel popravil. Majitel ho zahrabal ale po několika měsících jak si půda sedla tak bylo vydel že tam je takovej hrbeček a tak se majitel bál aby to nikdo nezjistil a tak ho vykopal naložil večer na zebrinak a zakopal ho nad jeden nejmenovaný bunkr v lese.A teď tam leží až do teď. Znám to takhle z vyprávění od dědy který se s tím majitelem znal.

Hodně zajímavé :)

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top